lemka77 Rośnie wszystko jak na drożdżach hihi i mam nadzieje że wiele roślinek będzie mnie w tym roku cieszyć. Jak by nie patrzeć to w zeszłym roku miałam rewolucję w ogrodzie
ewa_tuli Oj tak ci nasi mężczyźni nie wszystko widzą w ogrodzie . Ale dobrze że moi choć pomocni są ,czyli spełniają moje zachcianki
chatte Izuniu jakich deszczach, u mnie przed chwilą coś poleciało , ale to tylko takie małe podlewanko było
Moja bergenia to taka chyba tradycyjna o jasno różowym kolorku . Ale w necie widziałam taką ciemną cudna ...
kogra Grażynko jak będziesz wcześniej niż szpaczki to zapraszam

Nie jest źle ale rondko puste - brak narcyzów , to chyba mnie najbardziej ruszyło
kropelka Bo wiosna jest naj i po zimie tak bardzo tej wiosny wyglądamy
To chyba mogę już zrobić podsumowanie po zimie hihi strat :
- narcyzy przeszło 100- 130 cebul ta strata boli bo na rondku pusto ( zakwitły tylko 2)
-szafirki na podniesionej rabatce , mam z nią problem nic się tam nie chce utrzymać
-1 żurawka jesienny nabytek , kolejna chyba odbije , no i tradycyjnie w kamieniach zanikło 4 - ale z tym się liczyłam
- 1 róża ,a kolejnej jeszcze nie spisuję na straty bo może z korzenia puści
- cyprysiki 4 zbrązowiały one już tak mają trzeba wymienić i tyle
- 2 juki po przymarzały ,2 kolejne hmmm czy odbiją jeszcze czekam
Podsumowując : myślałam że brak śniegu i mróz poczyni większe straty w mych nowych nabytkach , a tu proszę wszystkie drzewka się przyjęły i wygląda na to że rh chyba zakwitnie
To coś ze skalniaczka

I pod domkiem

ostatnia fotka rabatka kamienna ,żurawkowe braki trzeba uzupełnić
Papatki