Faktycznie drugi rząd załatwiłby szczelność (ja nie mam płotu więc to dość istotne)
Może ktoś wie czy bliskość brzóz i ich płytko rosnących korzeni mocno przeszkadzał będzie grabowi lub bukowi.
1/ brzozy już przycięte na wysokości 2m są praktycznie zniszczone (powolna agonia),anna63 pisze:Dzięki za odpowiedz i zdjęcia![]()
Faktycznie drugi rząd załatwiłby szczelność (ja nie mam płotu więc to dość istotne)
Może ktoś wie czy bliskość brzóz i ich płytko rosnących korzeni mocno przeszkadzał będzie grabowi lub bukowi.
Sadzonki buka czerwonego zakupiłam na allegro, w kwietniu 2008 roku. O ile dobrze pamiętam , ten sprzedawca był z woj. zachodniopomorskiego. Po trzech latach nie imponują wielkością, ale dość ostro je przycinałam / zgodnie z radą w drugim poście /.KamilaWr pisze:Obecnie szukam sadzonek buka czerwonego/purpurowego na żywopłot. Nie zależy mi na tym, żeby były duże, mogą być małe i z gołym korzeniem. Niestety nigdzie nie mogę znaleźc, czy ktoś wie gdzie można takie kupic? Z góry dziękuję za podpowiedź.