Aniu- Dzięki ci bardzo.Dolne płatki tego storczyka staną się białe tak jak te wyżej po jakimś czasie...
Agnieszko-Dziękuje bardzo.Z tym Euro2012 to może i racja.Haha
Rosarita- Ślicznie dziękuje za gratulacje...Vandy jeszcze w domku nie mam ,ale będzie w tym tygodniu.Zdjęcia wychodzą o "niebo" lepiej za sprawą właśnie nowego aparatu:Samsung WB150F!
Tak, wiem, że jeszcze jej nie masz:D no ale już jest twoja
Dobrze, że kupiłeś sobie nowy aparat, bo powiem ci szczerzę, że jak poprzednie twoje fotki oglądałam (a zaglądam tu od czasu do czasu) to aż łzawiły mi oczy. Teraz to rewelacja. No i cytrynek jest wspaniały.
śliczny ten biały z czerwoną ważką jestem pod ogromnym wrażeniem ;) fantastyczny jak tylko spotkam takiego to na pewno kupię, bo jest przepiękny. świetnie czerwień odbija się na białym płatku
przeczytałam cały Twój wątek i muszę powiedzieć, że nowy aparat naprawdę się przydał ;) jakość zdjęć o niebo lepsza ;)
Gratuluję zakupu! Wreszcie masz swoją Wandzię Piękna ta bestia!
Poćwicz teraz na niej. Ja też ćwiczę na swojej asco i pomyślimy o jakichś zakupach.
Pozdrawiam
Dzika-bardzo dziekuje za miłe komentarze o mojej vandzi. Mam nadzieje że ta "bestia" będzie u mnie rosła...O Vandzie na pewno będe dbał bo sporo zapłaciłem...A o zakupach pomysłimy bo chciałbym jeszcze jakąś ale na razie nie bo kasy brak.
Justynko-dzięki bardzo za komentarz,za pochwały i za przybycie do mojego wątku.
Amatorka-Dzięki bardzo za odwiedzenie mój wątek i za miły komentarz.Kolekcja troszkę się powiększyła ale zamierzam ją powiększyć o pare następnych egzemplarzy...Z chęcią zajrze do ciebi.Zapraszam częściej!!!