To co zginęło, zastąpisz czymś innym, stworzysz nowe kompozycje i będzie jeszcze piękniej!
Żal pięknych roslin, które przepadły, ale są inne, które będą się starały nas pocieszyć

Izulko serdeczne dzięki za podtrzymanie na duchuchatte pisze:Elutka, nie smuć się! Chyba nie ma nikogo, kto nie poniósłby strat po tej zimie, ale ogrody trwają i będa mimo wszystko piekne! I Twój też![]()
![]()
To co zginęło, zastąpisz czymś innym, stworzysz nowe kompozycje i będzie jeszcze piękniej!
Żal pięknych roslin, które przepadły, ale są inne, które będą się starały nas pocieszyć
Witaj Edwardziehutkow pisze:Witaj Ellu! Widzę,że chronisz widoki swego leśnego ogrodu jak amerykanie Pentagonu.A przecież wiosna to to najpiękniejsze widoki lasu,znam to z autopsji. Pozdrowienia Edward
Elu chyba gorzej....u Ciebie 'żarówiasty' by siedział w gruncie i zapewne by przetrwał......mam go posadzonego w 2-ch miejscach i nic mu się nie stało, czyli nie wymarza....można powiedzieć, że terminatorek z niegotija pisze:...oj bo ja sama nie wiedziałam co chcę a czego nie a jak już się dowiedziałam to .... jestemmój żarówiasty padł
oj w sumie lepiej że u Ciebie Elcia a nie u mnie
![]()
do jesieni masz czas wyszukać coś równie słodkiego
co do maczków nie pali się , możesz je wysiać teraz i ciut póżniej zdążą zakwitnąć spokojnie
znalazłam notesik z zapiskami o zaklepanych roślinkach znaczy coś się święci
Witaj Maryniumarpa pisze:Eluczytam o Twoich stratach ogrodowych
przykre co piszesz no ale mówi się trudno ...
pięknie zaprezentowałaś swoje hosty , szkoda takiej kolekcji liliowców ale powoli ją uzupełnisz ...każdy coś stracił tej zimy...![]()