Gosiu już jestem ,kochana teraz spędzam czas w ogródku , rozsadzam chryzantemy , uszczykuje im czubki by były piękne jesienią , troszkę tego już jest .
Żurawki pięknie się przyjęły i rosną jak na drożdżach .
Chryzantemy większości osób nie przetrwały i to takie okazy kilkuletnie, no cóż zima niby łagodna ale swoja siłę pokazała .
Zauważyłam dzisiaj jednego rozwiniętego liliowca .
Gosia123A ten rok można powiedzieć jest katastrofalny .
Mnie też kilka wymarzło ale na szczęście miałam posadzone w różnych miejscach i chociaż po jednej sadzonce będę miała , do jesieni ładnie podrosną , wiosna będzie dużo więcej sadzonek .mam nadzieje ,że taka zima się nie przytrafi .
viki50 jak będę miała jeszcze chwile a kurki nastrój to zrobię więcej zdjęć , są tez jeszcze inne rasy .To hobby mojego M .
Gosia123A w tym roku jest bardzo ciężko z chryzantemami , wielu ludziom powymarzały .Mnie z kilku odmian ,wielkich kęp pokazały się po jednej sadzonce ,więc na pewno nie będę ich miała w swojej ofercie .Jeszcze inne dopiero co się pokazały .
kozino owieczka to prawdziwa kosiarka, jedynie trzeba uważać na kwiatki bo bardzo je lubi .
Na spacery idealna , lubi swojego pasterza .
Baardzo poproszę o zdjęcia kurek, wszystkich jakie posiadasz - w życiu takich pięknych nie widziałam, a i oczywiście o zdjęcia Sonatki nisko się kłaniam .