Za nic nie wiem jak zacząć , od kwadransa piszę pierwsze zdania i co rusz kasuję.
Mam na imię Anka i z tego co już zdążyłam na forum przeczytać nie odbiegam od normy :d czyli kocham swoje miejsce na ziemi.
3 lata temu zupełnym przypadkiem, pierwsze ogłoszenie znaleźliśmy działkę marzeń (no prawie,bo widoku i wody super blisko -brak ;) )
Oczywiście dla kogo marzeń dla tego marzeń zdania najbliższego otoczenia były mocno podzielone.
Niemniej jednak staliśmy mocno przy swoim aż w końcu negatywne głosy ucichły po czasie przyznając nam nawet rację.
Działka jest w miarę spora ,bo 30 arowa mieści się na skraju lasu a nawet ten las mamy już na działce (18 ar). Oczywiście zapuszczona maksymalnie i z rozpaczą w oczach wygrzebujemy z niej 3 sezon kolejne śmieci (liczone chyba już na tony)

No ale może na razie dosyć pisania może mała wizualizacja
wygląd świeżo zakupionej działki

droga dojazdowa i "ładowanie" się męża tym miejscem

i jeszcze kilka zdjęć działki w stanie mocno surowym :d

działka zimą

oraz okolica (Wisła)

cd w następny poście

u czar_nej
 u czar_nej

Na razie tak jak Wy cieszą się przestrzenią życiową
 Na razie tak jak Wy cieszą się przestrzenią życiową  Za kilka lat stworzysz piękny ogród
 Za kilka lat stworzysz piękny ogród  Skoro trafiłaś na forum to szybciutko zarazisz się chorobą
 Skoro trafiłaś na forum to szybciutko zarazisz się chorobą 

. Lubię patrzeć jak powstają ogrody, bo ja jestem właśnie na starcie.
 . Lubię patrzeć jak powstają ogrody, bo ja jestem właśnie na starcie. , a zimą zające obgryzają mi wszystko co jest jadalne
, a zimą zające obgryzają mi wszystko co jest jadalne