Ławka od babci z ogródka
 Ławka od babci z ogródka  Boki ozdobne, żwliwne, deski zmurszły, więc wymieniłam na nowe i pomalowałam na kolor nie zakłucając cudnych barw roślin.
 Boki ozdobne, żwliwne, deski zmurszły, więc wymieniłam na nowe i pomalowałam na kolor nie zakłucając cudnych barw roślin. 

Ławka od babci z ogródka
 Ławka od babci z ogródka  Boki ozdobne, żwliwne, deski zmurszły, więc wymieniłam na nowe i pomalowałam na kolor nie zakłucając cudnych barw roślin.
 Boki ozdobne, żwliwne, deski zmurszły, więc wymieniłam na nowe i pomalowałam na kolor nie zakłucając cudnych barw roślin. 

Deski są przymocowane długimi śrubami (zamkowe) z nakrętką do boków ławki.Boki ławki miały nawiercone otwory.Werka2684 pisze:Ewa 2019 znalazlam na swojej działce taką samą też chce ja odmalować i musze wymienić deski jak je przymocowałas?

Na bezbarwno radzę wykończyć.
 Na bezbarwno radzę wykończyć. 

Bardzo dziękuję E@K66 w imieniu Męzusia-on dopiero ujawnia swoje talenty
 Bardzo dziękuję E@K66 w imieniu Męzusia-on dopiero ujawnia swoje talenty   jak wprowadziliśmy się do domku -ma pole do popisu
  jak wprowadziliśmy się do domku -ma pole do popisu   -w mieszkaniu o nic nie mogłam się doprosić -a teraz nie mogę się doprosić by posiedział choć chwilkę ze mną na tych ławeczkach
 -w mieszkaniu o nic nie mogłam się doprosić -a teraz nie mogę się doprosić by posiedział choć chwilkę ze mną na tych ławeczkach   
  nie ma czasu -tylko tworzy ,wymyśla
 nie ma czasu -tylko tworzy ,wymyśla  Pozdrawiam cieplutko
 Pozdrawiam cieplutko 

- a Mężusia noszę na rękach i chwalę  pod niebiosa
- a Mężusia noszę na rękach i chwalę  pod niebiosa   
   Pozdrawiami zycze cudownego dnia
 Pozdrawiami zycze cudownego dnia