Dziewczyny kochane spędzam dużo czasu w ogrodzie jutro zrobię więcej zdjęć
Gosiu kalina przekwitła i jeszcze jakieś robactwo ją opanowało że wszystkie liście ma poskręcane
-- 10 maja 2012, o 01:07 --
-- 10 maja 2012, o 01:08 --
Żywa kosiarka
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..." Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Maju, pewnie kalina ma mszyce. W tym roku mrówki szaleją. Sprawdź, czy nie kręcą się koło krzaczka.
Śliczne irysy.
Moje miniaturowe już przekwitły. Czekam na wysokie. Jak na razie tylko jeden szykuje się do kwitnienia
Majeczko masz rację nie przypilnowałam i moja kosiareczka wpadła na rabatę i zajęła się hostą Moniś mi dużo roślin wymarzło zniknęły jeżówki, moje ulubione floksy które nabyłam jesienią Gosiu masz rację mszyce atakują wszystko moje irysy bródkowe zaczynają kwitnąć ale też jest ich mniej niż w zeszłym roku
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..." Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Majeczko, róże ładnie rosną, a na kwiatuszki musimy poczekać, ja na swoje również.
Trusie powinny mieć szeleczki i hasać na smyczy. One chyba wszystko jak leci Ci wykoszą.
Podziwiam kwitnące bylinki
Majka nie wiesz że jest spotkanie w Sulejowie Ślicznie Ci się róże przechowały Bardzo dużo kwitnących, u mnie jeszcze prawie nic nie kwitnie Króliczek śliczny
Majeczko z pewnością ostatnio nie będziesz miała wiele czasu dla Forum, gdy dwa wesela się szykują.
Ta cała otoczka wokół organizowania jest bardzo absorbująca.
Ja także dwa wesela mam za sobą, więc rozumiem.
Uwielbiam zwierzątka w ogrodzie, a Twój królik jest uroczy.
Czy on aby tylko trawkę skubie, czy do kwiatków także się dobiera?