Renatko moja analiza kolorem przypomina Twoja, ty piszesz, ze masz czerwona, a moja była pomarańczowa w zeszłym roku
 Moze sie jeszcze zmieni
 Moze sie jeszcze zmieni 

Moze sie jeszcze zmieni
 Moze sie jeszcze zmieni 

.Tam szykuje sie ciekawe miejsce dla spacerowiczów , wykopali staw i obsadzaja roslinnościa , nawet kaczki już zamieszkały
 .Tam szykuje sie ciekawe miejsce dla spacerowiczów , wykopali staw i obsadzaja roslinnościa , nawet kaczki już zamieszkały 

RH i azalie takie wielgaśne
 RH i azalie takie wielgaśne  i zaczynają pokazywać swój urok
 i zaczynają pokazywać swój urok 

cudnie, cudnie, cudnie... och, chyba powinnaś zmienić tytuł wątku: "mój kolorowy kwadrat"
  cudnie, cudnie, cudnie... och, chyba powinnaś zmienić tytuł wątku: "mój kolorowy kwadrat"
 , to widać, że masz tam ciepełko. Wszystko pięknie kwitnie.
 , to widać, że masz tam ciepełko. Wszystko pięknie kwitnie.   

super żałuję że mi jej nie kupiłaś...ale może będzie jeszcze okazja. Wycieczka rowerowa super sprawa jeszcze w towarzystwie całej rodzinki. Pozdrawiam
 super żałuję że mi jej nie kupiłaś...ale może będzie jeszcze okazja. Wycieczka rowerowa super sprawa jeszcze w towarzystwie całej rodzinki. Pozdrawiam  

Jeszcze tylko kawałek domeczka
 Jeszcze tylko kawałek domeczka   I masz raj na ziemi !!! Będę kusić Twojego M
 I masz raj na ziemi !!! Będę kusić Twojego M   

sadzenie kwiatów i krzewów owszem, ale warzyw .......plus taki, że potem ma się swoje, bez chemii.
 sadzenie kwiatów i krzewów owszem, ale warzyw .......plus taki, że potem ma się swoje, bez chemii. 
  tylko my zawsze jesteśmy nie zadowolone z tego co mamy, czyż nie? Tą ławeczke mam z Biedronki . Czytałam, że spotkanie było super
 tylko my zawsze jesteśmy nie zadowolone z tego co mamy, czyż nie? Tą ławeczke mam z Biedronki . Czytałam, że spotkanie było super   

wszędzie jest kolorowo
 wszędzie jest kolorowo   
  Rower kocham już od młodości. Jak poszłam do pracy, to pierwsze co kupiłam, to właśnie niebieskiego górala
 Rower kocham już od młodości. Jak poszłam do pracy, to pierwsze co kupiłam, to właśnie niebieskiego górala   Ile ja na nim zrobiłam kilometrów
 Ile ja na nim zrobiłam kilometrów   
  U mnie rano było 6 stopni, zimno, ale potem było ciepełko
 U mnie rano było 6 stopni, zimno, ale potem było ciepełko   

ale całe krzaki czy tylko kwiaty?
  ale całe krzaki czy tylko kwiaty? mój dopiero na etapie poprawek i wszystkiego innego jeszcze
 mój dopiero na etapie poprawek i wszystkiego innego jeszcze   A domek......na chwile obecną to marzenie
 A domek......na chwile obecną to marzenie   no ale cuda się zdarzają.
 no ale cuda się zdarzają.