Wspaniale wygląda ten ogród.
Wygooglowałam sobie lobelię aby zobaczyć czy nada się do moich cynkowych balii. Dzięki za trop na ładną roślinkę zwisającą
Anusiu, wpadłam wreszcie z rewizytą i z wielką przyjemnością obejrzałam Twój ogród... masz dużo wiosennych kwiatów, które pięknie ożywiają otoczenie, godny podziwu trawnik i widać mnóstwo włożonej pracy w całość... w promieniach słońca wygląda to urokliwie... gratuluję
aguniada, Dziękuję za odwiedziny! I tak daleko mojemu ogrodowi do Twojego... Ale będziemy się starać bina, dziękuję. Tulipanów jest u nas mało, ale za rok powinno być dwa razy więcej. Szczególnie zależy mi na białym, wysokim i "poszarpanym" 'Honeymoon'
Witaj konwalio
Wszystkie ogrody z lasem w nazwie przyciągają mnie jak magnes, więc pozwoliłam sobie odwiedzić Twój wątek.
Masz naprawdę pięknie.
Dzwonek dalmatyński rośnie w moim ogrodzie już trzy lata i dobrze zimuje, chyba, że masz inną odmianę.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Witam Cię serdecznie Tajka, miło, że do mnie wpadłaś
Ty pewnie masz dzwonka dalmatyńskiego NIE Z KWIACIARNI Ale zobaczymy, zobaczymy.. Dzisiaj został posadzony do gruntu. Wcześnie był hartowany itp.
To raczej na pewno dzwonek dalmatyński. Choć panie w kwiaciarniach, zapytane o nazwę, twierdziły, że karpacki.
Jak Ty uważasz? Podobny do Twojego?
Dziękuję
Z resztą taka nazwa czy siaka - przecież mimo to nie powinien stracić swojego uroku
jeżeli tylko przeżyje...
Bo prymulki z kwiaciarni umarły po siedmiu dniach
Witam!
Nadeszły te zimne majowe dni.. Czasami zastanawiam się czemu tak jest, że to właśnie w tych określonych dniach nadciąga do nas zimne arktyczne powietrze.. Cóż, widocznie coś na to musi wpływać. Ale na szczęście nie ma mrozów, więc wszystko w porządku. Mam nadzieję, że u Was też nie mrozi
Musiałam trochę popracować nad "wrzucaniem" zdjęć w większych rozmiarach i trochę nawet mi się udało.
Widać jestem bardzo zacofana w tych sprawach...
Wjazd, który dokańczamy. Myślę, że efekt końcowy powinien być dobty