Wiejska działeczka Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiejska działeczka Marty

Post »

Marto słodziutka ta psinka, takie najbardziej lubię malutkie kuleczki, szkoda że rosną... Marto sąsiadami sie nie przejmuj, ogród masz dla siebie i to Ty masz się w nim czuć dobrze a oni to może bardziej z zazdrości...tylko nie bardzo pewnie chce Ci się ich słuchać...Na szczęście moje sąsiadki też są kwiatkowe więc nikt mi nic nie gada...
Awatar użytkownika
megi1402
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2010, o 00:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Marto :wit
Piękne masz ogrodzenie, sama mam dosyć sfatygowane mury wokół ogrodu, więc zawsze podziwiam u innych :wink:
Piesio słodziutki. Alfik też :D
Skalniak masz pierwsza klasa! Zawsze podobały mi się kamienie w ogrodzie i od jakiegoś czasu targam, jeśli tylko spotkam bezpańskie. O takich okazach jak twoje mogę tylko pomarzyć.
Bardzo mi się podobają samodzielnie wykonane donice z betonu i opon. Fajne masz pomysły, będę do ciebie zaglądać.
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 21:00
Kontakt:

Post »

O jej tyle miłych duszyczek mnie odwiedziło.
Gosiuwitaj w moich progach. :wit Moje ogrodzenie pomału zarasta winobluszcz pięcioklapkowy.Alfikowi trochę się przesuszyła fryzurka. :wink: Moje okazy w większości wykopane z pod ziemi.
Iwonkofajnie mieć takie sąsiadki,na szczęście kilka domów dalej mam pokrewna duszę .Dziś odwiedzi mnie ze swoją siostrą z Garwolina zapaloną ogrodniczką. :D
EwuśTrudno im pojąć to jak można robić zdjęcia kwiatkom.
Aniu dzięki za troskę ;:196 Jeszcze trochę nas czeka najgorzej boję się zabiegów w uśpieniu.
Szarłat w tym roku mi się wszędzie porozsiewał.
Pozdrawiam was cieplutko,lecę robić kawkę. ;:196
Awatar użytkownika
Lucy36
200p
200p
Od: 13 mar 2012, o 20:37

Post »

mmarta1982 pisze:Bardzo dziękuję za tak miłe słowa bo chociaż od was mogę je dostać bo moi sąsiedzi to tylko'' po co ci to '',albo ''siadła byś sobie''i śmieją się pod nosem jak co rano biegam i robię obchód,albo jeszcze lepiej jak robię zdjęcia,dla nich to jakaś głupota.
Ja tam się cieszę swoimi kwiatuszkami szczególnie tymi wychodowanymi z patyczków czy z nasionek.Jestem na swoim więc mogą mi ;:224
właśnie ;:215

u mnie jest podobnie, mój mini ogródek wychodzi wprost na parking i przylega do klatki schodowej. Także nie sposób go nie zauwazyć, ciągle ktoś przechodzi i słyszę-nie sadz już tego, po co ci to, znowu nakupiłaś kwiatków, no, a jak latam i robię zdjęcia to już tylko dziwnie patrzą 8-)
ale są i tacy, którym sie podoba ;:108

masz piękny ogród i wspaniały skalniak. no i jesteś niebywale pracowita! ;:215
Zapraszam do mojego małego ogródeczka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Jestem z rewizyta. Przyłączam sie do pochwał Twojej pomysłowości. Sprytne niektóre nasadzenia, kalosze po prostu :;230
Czy to małe cudo to labradorek, czy mieszane cudo? Jest przekochany ;:167 Nie wiem, czy zauważyłas u mnie, ze tez mam czekoladowa labradorke. Mówię na nią 40 kilo miłości, bo te psy to chodząca dawka szczescia ;:108 Zazdroszczę takiego miziaka, chociaż moje już odchowane i ulozone ;:63
Ps. Oczka pózniej ciemnieja, ale nochal zostaje czekoladowy :;230
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Kontakt:

Post »

Witaj Madziu :wit Jego tata to jamnik a mama mieszaniec.Lubi być noszony i śpi na rękach.
Jutro czeka mnie koszenie bo robi się jak na łące.
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Też wpadłam, żeby zobaczyć co tam słychać, bo jakoś powiadomień nie otrzymuję, a tu masz... ile nowych wpisów w wątku ;:oj Nie przejmuj się sąsiadami, ważne, że my wiemy o co chodzi, a reszta się w końcu przyzwyczai, w zasadzie nie mają wyjścia, mogą tylko zaakceptować. Miałam robić donice Twoim sposobem i ... brakło czasu, ale zrobię. Pozdrowionka ze Śląska ;:3
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Kontakt:

Post »

Gdybym się przejmowała nimi to zdjęcia chyba nocą musiała bym robić :;230 Nie zapomnij pokazać zdjęć donic. :wink: Ja może w tym tyg.ruszę z robieniem obrzeża.Miłego popołudnia :wit
Lecę zobaczyć co tam u ciebie.Z tymi powiadomieniami to i u mnie różnie bywa.
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Obiecuję, że zrobię... mam nawet przygotowane ręczniki frotowe żeby był ładny efekt :) W tym roku przez to kopanie jestem tak do tyłu z normalną robotą, że nie pytaj! Nawet nie posadziłam żadnej pelargonii, a zawsze coś z tych jednorocznych mam już na 1 maja! A te donice właśnie są mi potrzebne na te jednoroczne!
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Martuś super pomysły (zgapiam) . :wit Ogród fajny tez podglądam.
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Kontakt:

Post »

Witaj Beatko. :wit
Dzisiaj u mnie 8 stopni. ;:185 deszcz,i wiatr.Aż się nosa nie chce wystawić.
Awatar użytkownika
ankha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Martusiu ;:196 Jestem pod wrażeniem ogromnym twoich pomysłów, i realizacji - zwłaszcza donic i liści, są piękne ;:138 Hamak podziwiam, tym bardziej, że sama kiedyś robiłam, i wiem, ile to pracy.
Jeszcze jedno - powierzchnia do szaleństw ogrodowych pozwala przypuszczać, że czeka Cię jeszcze wiele świetnych pomysłów ;:138
Tyle jeszcze do przyswojenia... a i tak głupia umrę
spis wątków -Ankha
Mikroogródek - aktualny
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Kontakt:

Post »

Witaj Aniu. :wit Na razie ogrodzonej mam gdzieś z 1000m2,Ale juz mi chodzi po głowie przesuniecie płotu,no i staw.Całość ma 56 arów,więc terenu mi nie zabraknie oby tylko sił wystarczyło.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Marta, u nas tez zimnica brrr..., dogrzewam sie kominkiem ;:108
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Kontakt:

Post »

U mnie znowu zawisły czarne chmury ;:185 Dziś udało mi się posiać ogórki ,ponoć jutro najlepszy termin ,ale nie będzie mnie w domu, bo czeka mnie kolejny wyjazd do Międzylesia,
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”