Witej
Ewko w moich progach ,tzn w moi zegródce ,,,zapraszom zaś
Jestem
Halinko ,,zawsze podglądałam ,
ale czasu nie było i tak jakoś nie umiałam się wyrobić ,
dobrze że w tym tygodniu miałam trochę wolnego ,to i w ogródku i jeszcze te kartki ...
najlepiej ludziom nie pokazywać ,że coś umie zrobić ,bo potem spokoju nie dają .
Jadziu kochaniutka,ciesz sie ,że Epimedium dostaje listki ,to w przyszłym roku na pewno zakwitnie ,bo w zasadzie kwiatuszki wychodzą ciut wcześniej niż listki ...tak mi sie zdo .
Zaś mie tak nie chwol ,że jo je robotno ,,,bo chyba na forum nie ma robotniyjszej jak ty ,,,nie ujmując innym koleżankom ...
Izuś ,,,chyba byś już teraz moi zegródki nie poznała ,,,ogromnie mi sie rozrosła ,,,róż mom kole setki ,,,ale zabij nie powymiynim ani jednej dziesiatej..... liliowców też kole 60 sztuk abo wiecej i tak by wymieniać ...ale botanika nie zakłodom kaj mi do ciebie...
Cały czas sobie obiecuja ,że już łopaty do ziymi nie włoża ,,,ale że z pamieciom u mnie kiepsko ,,,to za chwila ani sie obejrza zaś mom zryto nowo rabata ,albo staro większo.....
Grażynko kochano ,byś wiedziała ,my to sie żodnej roboty nie boimy ,a jak juz sie człowiek trocha podładuje adrenalinom ...to potym sie som sobie dziwi skąd tela siły jeszcze mo
Ale wiysz liliowce mi fajniście rosną, a jedna kępka już czeko na otwarcie piyrwszych płatków ,,,doczekać sie nie moga.
Maryśko tak to już w życiu bywo ...ale dobrze że momy co robić ...a jo sie jednak pochwola
http://mojapasjaquling.blogspot.com/