Mój zielony kwadrat.
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój zielony kwadrat.
Renatko przepiękne masz te roślinki. Iryski, tulipanki przeróżne, azalia ino patrzeć jak zakwitnie, złotokap i wszystkie inne

- Lukrecja
- 1000p 
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniuś tulipanki obłędne!!!  no i te irysiki... ja mam tylko takiego maciupciego fioletowego na skalniaczku... uuuuu... jakie cudne, zapiszczę się! gdybyś kiedyś chciała się którymś podzielić to ustawiam się w kolejce. Kochana, rób zdjęcia i nie zważaj na innych. My tu czekamy z niecierpliwością na "taaaaakie kwiatki"!
 no i te irysiki... ja mam tylko takiego maciupciego fioletowego na skalniaczku... uuuuu... jakie cudne, zapiszczę się! gdybyś kiedyś chciała się którymś podzielić to ustawiam się w kolejce. Kochana, rób zdjęcia i nie zważaj na innych. My tu czekamy z niecierpliwością na "taaaaakie kwiatki"! 
ps. nie wiem dlaczego, ale mój mail mnie przestał informować o nowych postach Sprawdzam pocztę i myślę sobie: cóż to? wszyscy odpoczywają? nikt nic nie robi? a to zwykły brak powiadomień!
  Sprawdzam pocztę i myślę sobie: cóż to? wszyscy odpoczywają? nikt nic nie robi? a to zwykły brak powiadomień!

no i te irysiki... ja mam tylko takiego maciupciego fioletowego na skalniaczku... uuuuu... jakie cudne, zapiszczę się! gdybyś kiedyś chciała się którymś podzielić to ustawiam się w kolejce. Kochana, rób zdjęcia i nie zważaj na innych. My tu czekamy z niecierpliwością na "taaaaakie kwiatki"!
 no i te irysiki... ja mam tylko takiego maciupciego fioletowego na skalniaczku... uuuuu... jakie cudne, zapiszczę się! gdybyś kiedyś chciała się którymś podzielić to ustawiam się w kolejce. Kochana, rób zdjęcia i nie zważaj na innych. My tu czekamy z niecierpliwością na "taaaaakie kwiatki"! ps. nie wiem dlaczego, ale mój mail mnie przestał informować o nowych postach
 Sprawdzam pocztę i myślę sobie: cóż to? wszyscy odpoczywają? nikt nic nie robi? a to zwykły brak powiadomień!
  Sprawdzam pocztę i myślę sobie: cóż to? wszyscy odpoczywają? nikt nic nie robi? a to zwykły brak powiadomień!- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Nelciu jak będę dzielić iryski, to jesteś druga w kolejce   

Uwielbiam czytać twoje posty, widać, że jesteś nauczycielką i przeczytałaś dużo książek, ja tak długo i pięknie nie umiem pisać Mnie powiadomienia na poczcie denerwują, bo mam wiecznie pełną skrzynke a ty wchodź bezpośrednio na FO
 Mnie powiadomienia na poczcie denerwują, bo mam wiecznie pełną skrzynke a ty wchodź bezpośrednio na FO    

Marysiu dziękuję 

Ewciu ja te tulipanki w Biedronce jesienią kupiłam 

Aguś mam tę wierzbę już czwarty rok.Jesienią na maxa ja pociachałam i dlatego taka piękna jest M nie miał wyboru, powiedziałam, ze bez brzozy nie wyjde
  M nie miał wyboru, powiedziałam, ze bez brzozy nie wyjde   Jeszcze raz dzięki za spotkanie i mam nadzieje, że nie było ono ostatnie
 Jeszcze raz dzięki za spotkanie i mam nadzieje, że nie było ono ostatnie   

Joluś to daleko mieszkasz odemnie, a szkoda, bo masz zjawiskowy ogród 

Pipio dziękuje ja z ogrodu też bym nie wychodziła, ale praca, dom itp... wiecznie brak czasu
 ja z ogrodu też bym nie wychodziła, ale praca, dom itp... wiecznie brak czasu   i nie mam jeszcze za bardzo na czym siedzieć, właśnie się rozglądam na A. i nie tylko.Potrzebuję stół i dwie ławeczki
 i nie mam jeszcze za bardzo na czym siedzieć, właśnie się rozglądam na A. i nie tylko.Potrzebuję stół i dwie ławeczki   

Ewiczko fajne macie swięto przed spotkaniem miałam treme jak nie wiem co, już mówiłam do M ze chyba odwołam,dobrze, że tego nie zrobiłam, bo było super
 przed spotkaniem miałam treme jak nie wiem co, już mówiłam do M ze chyba odwołam,dobrze, że tego nie zrobiłam, bo było super   

Kiedy założysz swój wątek???
U mnie pada deszcz z prac ogrodowych nici ale przynajmniej roślinki się pożądnie napiją.
 ale przynajmniej roślinki się pożądnie napiją.
Wczoraj robiłam oprysk na gryzonie, bo już lilie mi zaatakowały 

Klonki ładnie wypuścił już liście

Z azalii myślałam, że po zimie nic nie będzie a tu taka niespodzianka....ma tyle pąków

Moja jedyna hosta 

Uwielbiam czytać twoje posty, widać, że jesteś nauczycielką i przeczytałaś dużo książek, ja tak długo i pięknie nie umiem pisać
 Mnie powiadomienia na poczcie denerwują, bo mam wiecznie pełną skrzynke a ty wchodź bezpośrednio na FO
 Marysiu dziękuję

Ewciu ja te tulipanki w Biedronce jesienią kupiłam

Aguś mam tę wierzbę już czwarty rok.Jesienią na maxa ja pociachałam i dlatego taka piękna jest
 M nie miał wyboru, powiedziałam, ze bez brzozy nie wyjde
  M nie miał wyboru, powiedziałam, ze bez brzozy nie wyjde   Jeszcze raz dzięki za spotkanie i mam nadzieje, że nie było ono ostatnie
 Jeszcze raz dzięki za spotkanie i mam nadzieje, że nie było ono ostatnie   
 Joluś to daleko mieszkasz odemnie, a szkoda, bo masz zjawiskowy ogród

Pipio dziękuje
 ja z ogrodu też bym nie wychodziła, ale praca, dom itp... wiecznie brak czasu
 ja z ogrodu też bym nie wychodziła, ale praca, dom itp... wiecznie brak czasu   i nie mam jeszcze za bardzo na czym siedzieć, właśnie się rozglądam na A. i nie tylko.Potrzebuję stół i dwie ławeczki
 i nie mam jeszcze za bardzo na czym siedzieć, właśnie się rozglądam na A. i nie tylko.Potrzebuję stół i dwie ławeczki   
 Ewiczko fajne macie swięto
 przed spotkaniem miałam treme jak nie wiem co, już mówiłam do M ze chyba odwołam,dobrze, że tego nie zrobiłam, bo było super
 Kiedy założysz swój wątek???
U mnie pada deszcz z prac ogrodowych nici
 ale przynajmniej roślinki się pożądnie napiją.
 ale przynajmniej roślinki się pożądnie napiją.Wczoraj robiłam oprysk na gryzonie, bo już lilie mi zaatakowały

Klonki ładnie wypuścił już liście

Z azalii myślałam, że po zimie nic nie będzie a tu taka niespodzianka....ma tyle pąków

Moja jedyna hosta

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Reniu, piękny ten twój kwadrat  i oprócz zieleni (pięknej, majowej) sporo w nim innych kolorów.
  i oprócz zieleni (pięknej, majowej) sporo w nim innych kolorów.
Cieszę się, ze znalazłaś wymarzoną brzozę. To Danusia tak czaruje , w ubiegłym roku też kupiłam
 , w ubiegłym roku też kupiłam  

Wierzba Hakuro wypadła w ubiegłym sezonie, będę podziwiała u ciebie 

Tulipany bajeczne.

i oprócz zieleni (pięknej, majowej) sporo w nim innych kolorów.
  i oprócz zieleni (pięknej, majowej) sporo w nim innych kolorów.Cieszę się, ze znalazłaś wymarzoną brzozę. To Danusia tak czaruje
 Wierzba Hakuro wypadła w ubiegłym sezonie, będę podziwiała u ciebie

Tulipany bajeczne.
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
 Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Renatko jaki oprysk na gryzonie?
Znowu piękna porcja roślin śliczna funkia jak sorbet! zakręcona!

Znowu piękna porcja roślin śliczna funkia jak sorbet! zakręcona!
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Reniu wspaniały ogród, coraz więcej roślin ukazuje swoje piękno.
Tez bardzo się cieszę, że podlewa nam kwiatuchy 

Czytam, że Nela też stoi w kolejce po irysy

Tez bardzo się cieszę, że podlewa nam kwiatuchy

Czytam, że Nela też stoi w kolejce po irysy

- Lukrecja
- 1000p 
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Ewciu, ano stoi stoi w kolejeczce! Reniuś cudności pokazujesz, aż się   raduje! Mam nadzieję, że po tym deszczu w końcu te trawki ruszą i będę Ci mogła ukopać!
 raduje! Mam nadzieję, że po tym deszczu w końcu te trawki ruszą i będę Ci mogła ukopać!

raduje! Mam nadzieję, że po tym deszczu w końcu te trawki ruszą i będę Ci mogła ukopać!
 raduje! Mam nadzieję, że po tym deszczu w końcu te trawki ruszą i będę Ci mogła ukopać!- reniuniek
Justynko oj tak, Danusia czaruje brzozami.Po raz pierwszy widziałam u niej brzoze z żółtymi listeczkami   Myślałam,że wierzby Hakuro są niezniszczalne
 Myślałam,że wierzby Hakuro są niezniszczalne   

Marysiu oprysk na robaczki, pojawiła mi się poskrzypk liliowa i jadła sobie lilie

Marysiu oprysk na robaczki, pojawiła mi się poskrzypk liliowa i jadła sobie lilie

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Reniu ja mam dwa lata jakieś dwie hosty, nie powiem jakie bo się nie znam one nawet mają przyrosty i chętnie Ci wytnę ale też nie wiem jak i kiedy aby nie zniszczyć. Muszę się w tym temacie dokształcić. Może Iza zrobi mi szybkie przeszkolenie w środę 

Reniu, ale masz ukwieconą wiosnę w ogrodzie  U mnie padał deszcz późnym popołudniem i jutro wszystko będzie jeszcze zieleńsze - oby!
 U mnie padał deszcz późnym popołudniem i jutro wszystko będzie jeszcze zieleńsze - oby! 
Zazdroszczę Wam spotkania u Dany - widać na zdjęciach, że spędziłyście przesympatyczny czas

U mnie padał deszcz późnym popołudniem i jutro wszystko będzie jeszcze zieleńsze - oby!
Zazdroszczę Wam spotkania u Dany - widać na zdjęciach, że spędziłyście przesympatyczny czas

- reniuniek
Aguś czytałam przed chwilką, że masz rodzinkę w Rybniku, to przyjeżdżaj i odwiedzaj a nas przy okazji   Spotkanie u Danusi było super
  Spotkanie u Danusi było super   nachwalić się po prostu nie moge
 nachwalić się po prostu nie moge   

Ewuś szkoda, że mi nie pasuje w środe się z wami zabrać, och ta praca.............
Musze ci powiedzieć, że masz strasznie miły głos jak rozmawiamy przez telefon 

Hosty, nie wiem jakie masz kępy, ale jak cię nawiedzę, to się zobaczy a warunki nie są aż tak istotne, liczą się osoby, nie? 

Nelu może wypali nam spotkanie, to zrobimy wymianke, ja iryski a ty trawki

Spotkanie u Danusi było super
  Spotkanie u Danusi było super   nachwalić się po prostu nie moge
 nachwalić się po prostu nie moge   
 Ewuś szkoda, że mi nie pasuje w środe się z wami zabrać, och ta praca.............
Musze ci powiedzieć, że masz strasznie miły głos jak rozmawiamy przez telefon

Hosty, nie wiem jakie masz kępy, ale jak cię nawiedzę, to się zobaczy a warunki nie są aż tak istotne, liczą się osoby, nie?

Nelu może wypali nam spotkanie, to zrobimy wymianke, ja iryski a ty trawki

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Reniu, piękne widoczki   Ogród masz już bajkowo kolorowy
  Ogród masz już bajkowo kolorowy   

Nie jest fanem host, ale ta Twoja jak malowana...

Nie jest fanem host, ale ta Twoja jak malowana...

- 
				mm-complex
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Reniuś ,ale dałas po oczach fotkami takie cudne portrety a te 'całokształty' rewelacyjne   Kochana miło mi bardzo ,że mogłam poznać taka fantastyczną dziewczynę jak Ty
 Kochana miło mi bardzo ,że mogłam poznać taka fantastyczną dziewczynę jak Ty   i całą Twoją rodzinkę ..moi dalej wspominają  dziewczynki
 i całą Twoją rodzinkę ..moi dalej wspominają  dziewczynki   

Cieszę się że spotkanko Ci się podobało !dziękuję 

Kochana miło mi bardzo ,że mogłam poznać taka fantastyczną dziewczynę jak Ty
 Kochana miło mi bardzo ,że mogłam poznać taka fantastyczną dziewczynę jak Ty   i całą Twoją rodzinkę ..moi dalej wspominają  dziewczynki
 i całą Twoją rodzinkę ..moi dalej wspominają  dziewczynki   
 Cieszę się że spotkanko Ci się podobało !dziękuję

marzenia się spełniają! Dana

- kogra
- Przyjaciel Forum 
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ależ pędzi twój wątek.
mam sporo do nadrobienia.
A widzę że jest na co popatrzeć.
Wszystko rośnie w ogródku jak szalone.

mam sporo do nadrobienia.
A widzę że jest na co popatrzeć.
Wszystko rośnie w ogródku jak szalone.

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- aage