Ciesze sie ze ci sie podobaja, ta odmiana co Tobie wpadła w oko to 'Unicum" fajna bo to ta z najwczesniej kwitnących, a co najfajniejsze ma tez ozdobne liście, polecamevikc pisze:O jakie piękne tulipany![]()
U mnie trochę w zimie ucierpiały i nie wszystkie zakwitły, teraz je ten upał przypalił, a grad zrobił swoje. Jednak dość długo już kwitły i nacieszyłam oczy zostały jeszcze tylko 4-5 odmian w pąkach. U ciebie bardzo mi się spodobały te, takie sobie muszę kupić.
![]()
Szkodnik już i tak grzeczny, coraz mniej dłów kopieevastyl pisze:No to się doczekałam ...teraz nie muszę lecieć na działeczkę aby na nie popatrzeć ...świetnie to wygląda a i szkodnik się znalazł
Dzięki za komplementy, Twoje też niczego sobie, chyba nabrałam inspiracji by zrobić jakąś spiralkę, tylko jeszcze nie wiem jaki iglak pojdzie pod nożycelukas93cs pisze:Witam witam odrazu dzięki za komentarz w moim wątku![]()
Ale masz fajnie wystrzyżone iglakirewelacja. Ja bardzo ale to bardzo lubię strzyżone iglaki ,no i cały ogród jest fajny.
Pozdrawiam
P.s wstaw foto do wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=7&t=36220