Magda piękna ta lewizja, omieg mam podobny do Twojego. Serduszka od Ciebie przyjęła mi się i chyba będzie kwitła. Dlaczego nie pokazujesz jak posadziłaś krzaczki, mój migdałek krzaczasty ma coraz większe pączki. Proszę przypomnij mi jeszcze kiedy mam migdałki przyciąć. Wierzbę obcięłam wg Twoich wskazówek zaraz po posadzeniu, a robinia ma nabrzmiałe końce. :P :P jest możliwość ,że zakwitnie tego roku?
Dorotko,migdałka przytnij zaraz po przekwitnięciu.Lubi strzyżenie ale tylko raz w roku!
No dobra,zrobię te zdjęcia(chciałam poczekać jak się bardziej zazielenią)
Madziu śliczna sesja zdjęciowa lewizjii i omiega.
Moje lilie wyglądają podobnie jak twoja na fotce. Ja myślę, że to chyba na nich już pora. W razie zapowiadanych przymrozków, trzeba by je było chyba przykryć
No widzisz jak u Ciebie zrobiło się jeszcze piękniej . Mam nadzieję,że chociaż zdążyłaś się ubrać przed wyjściem do ogródka :P :P :P nie chcę ,abyś przeziębiła się przez moje zachcianki. Moja robinia ma większe pąki. Nie zrozumiałam dobrze ,Ty jeszcze nie posadziłaś wszystkich róż? Dziękuję za sesję zdjęciową
Dorotko,róże jeszcze w wodzie A ja cały czas jestem w pracy.Dziś mam wolne ale strasznie zimno i wiatr a rabaty na róże jeszcze nie są zrobione nie mam kiedy.Jak miałam wolne to lało koszmar,po prostu koszmar
Też tak podejrzewałam,że ma układy z jakimiś podziemnymi duszkami, niech szuka dalej :P :P :P . Ty róże sadż jak najszybciej bo ich szkoda. U nas już się przejaśnia, wyglądnęło zza chmur słoneczko,ale wieje zimny wiatr, może w końcu się unormuje pogoda i zrobi się cieplej.