Zajrzyj do mojego ogrodu - i wybierz sobie coś, na pewno mam 2 rodzaje narcyzów.
Witam,asiula pisze:Miiriam narcyzy z chęcią od ciebie przyjme jeśli masz w nadmiarze. a masz może firletke albo zawciąg nadmorski biały lub różowy? mam te roślinki ale jak na razie tylko w torebkach
cieszę się że moje funkie znalazły miejsce twoim pięknym ogrodzie
giga45 nie przejmuj się że pomału wschodzą u mnie jest tak samo, ledwo malutkie kiełki widać nad ziemią, ale nadrobiąiryski rosną, ale muszą troszę odchorować transport
na pewno umieszcze ich zdjęcia.
teraz robie mały skalniak ( mam taki zapał że nawet deszczyk mi nie straszny) i nie mam na nic innego czasu
naprawde jest mi bardzo miło że jesteście zadowolone z funki, a jak będziecie chciały jeszcze to śmiało piszcie
pozdrawiam was cieplutko w ten paskudny dzień
Hej, faktycznie takie funkie już mam, więc może na ten rok niech się trochę rozrosną bo ogródka mi na wszystkie nie wystarczyasiula pisze:witaj angelaz1!!!
z chęcią się podzielę swoimi funkiami jeśli tylko chcesz, ale byłam przed chwilą u ciebie w ogródku i ty chyba masz takie jak moje.....
a mianowicie Mediovariegata ( zielona z białym środkiem) i chyba royal standard (całe zielone)
podobają mi się twoje irysy i ta funkia też.
odezwij się czy jesteś zainteresowana
acidantera dziękuje za odwiedziny i już pędzę do twojego ogródka![]()