Witaj Iwonko
pospacerowałam po Twoim ogródku.
Dużo pracy włożyłaś a widzę, ze masz jeszcze sporo do zagospodarowania.
ładne roślinki, tulipanki piwonie i inne, i ogród ma swojego duszka.
Będę zaglądała do Ciebie i podziwiała Twoje zmagania.
Pozdrawiam ewa
Witaj donica rewelacyjna nawet pasuje ten ubytek wkomponuj go w rabatę będzie świetnie się prezentować,ja dzisiaj u siostry wypatrzyłam gar kamienny ,który stwierdziła że jest niepotrzebny i postawiła przy kuble na śmieci-- no to ja zrobiłam za śmieciarkę buch do bagażnika i pa pa.już widzę jej minę jak go u mnie zobaczy
No to ja jestem tez mocna, teraz przywiozłam formę do oczka wodnego, leżało sobie koło kosza na śmieci, pewnie ktoś kupił większą, M powiedział, że wiedział, że jestem szalona, ale nie wiedział, że aż tak
Ładnie to tak grzebać po śmietnikach
ja z kolei mieszkam blisko cmentarza i z stamtąd przyniosłam doniczki,tylko oczywiście te wyrzucone,bron Boże z grobów,teraz rozglądam się za kwiatami sztucznymi,bo mam pomysł
E tam na dachu, poprosiłam kolegę z pracy i mi zapakował do auta, tylko wyjąć było trudno i M się naprodukował , dziewczyny same wiecie ile fajnych rzeczy można znaleźć czasem na ulicy
To tak jest...ja zbieram kamienie...cegły...betony...co się da... wszystko przyda się, a kiedy?
Czas pokaże...czasami szybko a czasami leży 2-3 lata...ale przyda się
Ewuniu pooglądałam Twój ogród tylko pobierznie na razie, jak będę miała wolne, to przejrzę całość, ale widzę, że mamy wiele wspólnego, ogród masz piękny, gdzie mi do Twojego, ale kamienie i ja zbieram jak szalona, coś zmieniam, buduję poprawiam, a mój M, tylko się przygląda, na działce pracować nie lubi, ale czasem coś pomoże, a ze ślimakami walka trwa nieprzerwanie od początków mojego panowania na tej działce
Iwonko, to tylko zdjęcia. Ja nie mam nawet pól ogrodu zrobionego. Jak poczytasz to zobaczysz.
A na wykonanym ile już zmian zaplanowałam...nie do wykonania przez następne 20 lat.
Ale kamole...to uwielbiam. idę na spacer i chociaż jednego przytargam