forumowicz pisze:Walcz chłopie. Ponieważ nie jesteś upierdliwy i nie ma Cię na mojej czarnej liście możesz zawsze liczyć na moją pomoc.jaroufo pisze:Ten rok ja traktuję jako testowy,
Pozdrawiam
ups!

forumowicz pisze:Walcz chłopie. Ponieważ nie jesteś upierdliwy i nie ma Cię na mojej czarnej liście możesz zawsze liczyć na moją pomoc.jaroufo pisze:Ten rok ja traktuję jako testowy,
Pozdrawiam
moje już dawno siedzą na dworze, myślę o pogodzie koło 25 stopni u mnie to norma , nic im się nie dzieje wręcz przeciwnie, wystawiałam z samego rano jak widziałam że im za ciepło chowałam w cień i tak sie przyzwyczaiły, mimo że mówią że w Hiszpanii można hodować cały czas pomidory to myślę że teraz dopiero wyjdą jak należy .... jutro wstawię zdjęciaminia821 pisze:Moje pomidory też cały czas w domu siedzą.
Na dworze taki skwar, że wysiedzieć się nie da, a co dopiero pomidory wystawiać - toż się uprażą![]()
Ale przyzwyczajam je do wiatru, stawiając na dużej ławie przed otwartym oknem
U mnie wykiełkowało prawie 100% więc podczas pikowania wyrzuciłamHania_wroc pisze:Ile % z wysianych nasion Wam kiełkuje i ile docelowo macie z nich roślin wsadzonych do gruntu i owocujących?