Może teraz trochę ustabilizowały się, ale zima dała im "popalić" i teraz można podziwiać u mnie raczej doniczki

Wiktorio szczerze powiedziawszy to po przeczytaniu twojego postu musiałam zerknąć na fotkę czy tak rzeczywiście jest, bo sama nie zwróciłam na to uwagi.Wiktoria_W pisze:Skrętniki cudownie u Ciebie kwitną. Ten biały jest prześliczny, ale najbardziej spodobało mi się zdjęcie różowego z takim delikatnym żółtym maźnięciem
. Świetnie to uchwyciłaś
.
Iwonko ale begonie mają to do siebie, że i z pustej doniczki potrafi odrodzić się piękny kwiatek. Dlatego trzymam kciuki za twoje begonie.heliofitka pisze:Aniu gdyby tylko nie kwitły, to nie byłoby źle, ale one marnieją z dnia na dzień![]()
Może teraz trochę ustabilizowały się, ale zima dała im "popalić" i teraz można podziwiać u mnie raczej doniczki
Magda ja na swoje strzeliłam focha i wyniosłam je do pokoju, gdzie prawie nikt nie zagląda bo służy za schowek. Mam nadzieję, że jak stęsknią się trochę za ludźmi to prędzej zaczną się puszczać.magda41 pisze:Aniu to samo jest z moimi hojami no takie muły że strach
Aga ja go mam z wymiany forumkowej. Jeśli bardzo cię interesuje to mogę ci uszczknąć niewielką szczepeczkę.mniodkowa pisze:ale jaki ładny scindapsus, coraz częściej go widuję na FO - jego w sklepie można normalnie kupić???
no i ta hojka z fajnymi podłużnymi i tak nabłyszczonymi listkami... ech
Justynko jaka tam kolekcja. Jak będę ich miała ze 20 to dopiero będzie kolekcja.justus27 pisze:Skrętniki - śliczne. Gratuluję kolekcji
anik pisze:mniodkowa napisał(a):
ale jaki ładny scindapsus, coraz częściej go widuję na FO - jego w sklepie można normalnie kupić???
Aga ja go mam z wymiany forumkowej. Jeśli bardzo cię interesuje to mogę ci uszczknąć niewielką szczepeczkę.