mm-complex Danuś Ty u mnie a ja u Ciebie - to miłe
mm-complex pisze:...Nie wiem jak to robisz i na czym polega fenomen Waszego ogrodu on jest taki słoneczny...
Po dzisiejszych odwiedzinach pięknych forumowych, wiosennych ogrodów poszłam zrobić zdjęcie u siebie... cykałam w pełnym słońcu nic nie widząc na obiektywie zrobiłam z góry i z dołu chyba ze 100 zdjęć - sama się zdziwiłam , że coś z tego wyszło
Danuś uwierz , że jest kilka miejsc w naszym ogrodzie, do których obiektyw aparatu nie ma wstępu- tam trzeba wiele jeszcze przerobić...

nie wszystko jeszcze można pokazać , bo wstyd
Jak odwiedzisz nas w realu sama zobaczysz...
kozino tak prawdę mówiąc to nie wiem

ale na zdrowy , chłopski rozum to nie, bo nasze kamienne budowle powstają na sucho na włókninie bez użycia zaprawy i betonu i chyba do tego nie potrzeba projektu i inspektora budowlanego??? Hmmm tak prawdę mówiąc to jak miałam wszystko w trawie i wciąż kosiłam i kosiłam to nadzór budowlany nie był mi potrzebny
Ha-NN-aH Witam nowego gościa

To prawda ogród jest naszą wielką radością i spędzamy w nim dużo czasu nie tylko na pracy ale każdą wolną chwilę przeznaczamy na odpoczynek ciesząc się tym co sobie stworzyliśmy. Zapraszam ponownie.
reniuniek właśnie uwielbiam swój tarasik i kiedy mam tylko wolne już od rana siedzę sobie na słonecznym tarasie popijając kawusię...
Jule u mnie dodatkową przeszkodą jest chyba mokry teren - mokradło i mrozisko ... to klapa dla wielu roślin

Ale ja się nie poddaję tak łatwo - zakupię kolejne wierzby - uwielbiam je
Pozdrowionka Jola.