Ej to taki leń jedenEwiczka52 pisze:DZIDZIAPiękne kwiaty , a ten "chłopina " to pewnie je pilnuje . Zeby jeszcze chciał pomagać przy pieleniu
![]()
Halinko to ja dziękuje, że wpadłaśHalinaK pisze:Dzidziudziękuję za wiosenne foteczki
Niunia ja tez uwielbiam tulipanki, szkoda tylko że ta zima im zaszkodziłaNiunia1981 pisze:Piekne tulipanki! Poprawiłaś mi humor tym widokiem
Strażnik leń jeden nie chce nic robićgardener1987 pisze:Dzidziu u Ciebie już pięknie kwitną tulipany i żonkileogródeczek wypielęgnowany skoro ma takiego strażnika
Jak ciepło , zimno jak diabli kwitną te na słoneczku i w zaciszuIgnis05 pisze:Dzidziuwidać, że w Twoim regionie musi być znacznie cieplej. Tak pięknie kwitną Ci już tulipanki.
![]()
U mnie dopiero teraz zaczynają się otwierać.![]()
Miłego dnia
Gosieńko jesteś miła jak zawszeGosia123A pisze: No i wszystko pięknie rośnie![]()
Grażynko gdzieś tam czytałamFRAGOLA pisze: U mnie pełno zwykłych żółtych i czerwonych,a nie przypomiam sobie bym takie sadziła
Lewkonie to eksperymentkamcia pisze: lewkonie też ładnie urosły, ale bedzie kolorowo
Mówisz i maszEwiczka52 pisze:DZIDZIUnie pracuj tyle tylko coś napisz
Witajbozunia pisze:Dzidziu p Zazdroszczę tej ściany w winobluszczem, marzy mi się taka osłona, ale mam tylko niską siatkę ogrodzeniową, nie wytrzyma... Będę wpadać na bieżąco!
Majeczko fajnie,że jesteś imajka300 pisze:Dzidziu śliczne widoczki![]()
![]()
u mnie też dużo narcyzów nie wyszłoszyszunia pisze:Piękne łany narcyzów aż miło na nie popatrzeć bo u mnie 3/4 tych starszych nie wyszło w ogóle z ziemi i nie wiem czy przemarzy czy coś zżarło a może jeszcze sie wyklują