Działka korzo_m
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko,nie zapomnij o mnie przy chwaleniu się o pozytywnych zmianach.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Raczek
Tak pisałam,ale nie chciałaś ujawinić swojego marzenia,chyba aby nie zapeszyć.korzo_m pisze:Aniu sama mi kiedyś pisałaś,że marzenia się spełniają - i tak się stało.
Ale jestem ciekawa

Może kupiliście domek z ogrodem?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Będę cierpliwie czekać i na zdjęcia i na sfinalizowanie sprawy.korzo_m pisze:Gabrysiu bardzo dużo nowego wiele zmian, ale nie związanych z działką. Jak już wszystko sfinalizujemy to się za ok. miesiąc pochwalę.
Na działkę wybieramy się jutro, mam nadzieję,że nie będzie padać, może coś nowego zakwitnie to porobię zdjęcia.

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jesteście Kochane, a teraz pokażę Wam z dzisiejszego szybkiego pobytu na działce moje kwiatuszki, były biedne bo deszcz bez ustanku siąpił, ja uczę sie ustawiać aparat do warunków pogodowych

Tulipanki z Biedronki, ale dziś ze względu na pogodę zamknięte

Tulipanki, mam ich dużo posadzonych w jednym miejscu, czekają tylko na słoneczko

Orginalny kwiat żonkila w kroplach deszczu

Omieg ładnie wyróżniający się barwą na rabacie

Tulipanki z Biedronki, ale dziś ze względu na pogodę zamknięte

Tulipanki, mam ich dużo posadzonych w jednym miejscu, czekają tylko na słoneczko

Orginalny kwiat żonkila w kroplach deszczu

Omieg ładnie wyróżniający się barwą na rabacie
- korzo_m
Ledo,Wiolu omieg to taki wdzięczny kwiat, nawet urwany i wstawiony do wazonu ładnie się prezentuje.
Wiolu cieszy mnie bardzo,że u Ciebie też kwitnie, będziesz miała pociechę dosyć szybko przybywa nowych sadzonek, możesz też pozostawić kilka pierwszych kwiatów, niech przekwitną i się same rozsieją.
Gabrysiu do Twojego pofesjonalizmu fotograficznego jeszcze mi daleko, chociaż aparat mam 2 lata to dopiero teraz zaczynam go rozgryzać. To forum tak mnie mobilizuje. Dzisiejsze zdjęcia jeszcze nie są tak doskonałe, ale przede wszystkim skończyłam z niebieskim tłem. Do tej pory myślałam,że wystarczy tylko nacisnąć i już zdjęcie zrobione

Wiolu cieszy mnie bardzo,że u Ciebie też kwitnie, będziesz miała pociechę dosyć szybko przybywa nowych sadzonek, możesz też pozostawić kilka pierwszych kwiatów, niech przekwitną i się same rozsieją.
Gabrysiu do Twojego pofesjonalizmu fotograficznego jeszcze mi daleko, chociaż aparat mam 2 lata to dopiero teraz zaczynam go rozgryzać. To forum tak mnie mobilizuje. Dzisiejsze zdjęcia jeszcze nie są tak doskonałe, ale przede wszystkim skończyłam z niebieskim tłem. Do tej pory myślałam,że wystarczy tylko nacisnąć i już zdjęcie zrobione

- Raczek
Dorotko,ale super zdjęcia ci wyszły.
Widzisz wcale nie jest trudne to ustawianie aparatu.
Tylko musisz nabrać wprawy,będziesz robić to automatycznie.
Jaki cudny żółty narcyz!!!
Mój omieg ma dopiero pączki,zrobiłam dziś mu zdjęcia,Jak je zmniejszę to wstawię w swoim wątku.
Dorotko a nie zrobiłaś zdjęć cesarskim koronom?
Uwielbiać patrzeć na nie.
Widzisz wcale nie jest trudne to ustawianie aparatu.
Tylko musisz nabrać wprawy,będziesz robić to automatycznie.
Jaki cudny żółty narcyz!!!
Mój omieg ma dopiero pączki,zrobiłam dziś mu zdjęcia,Jak je zmniejszę to wstawię w swoim wątku.
Dorotko a nie zrobiłaś zdjęć cesarskim koronom?
Uwielbiać patrzeć na nie.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- korzo_m
Bernatko będę czekała z niecierpliwością ,przysyp ziemią co tylko dasz radę, będę bardzo wdzięczna :P :P .Nie wiem jak to się stało,ale kilka osób na forum ma bliżniaczo podobne omiegi- to są chyba jakieś klony
Aniu sama tą jakością zdjęć byłam zaskoczona, a wystarczyło tylko odpowiednio ustawić aparat. Nie robiłam zdjęć cesarskiej koronie gdyż były na takim samym etapie kwitnienia jak ostatnio, jak przyjdą słoneczne dni to po deszczyku wszystko pięknie się rozwinie może do tego czasu uda mi się podnieść swoje umiejętności fotograficzne i wstawię lepsze zdjęcia. Zawsze będę wszędzie głośno powtarzała, że to dzięki Tobie Aniu tak się dokształcam, gdyby nie Twoja mobilizacja i zachęta pewnie do dziś robiłby to za mnie syn.
Magda zapraszam ponownie , cieszy mnie każda wizyta, mój ogródek otwarty dla wszystkich. 8) 8)

Aniu sama tą jakością zdjęć byłam zaskoczona, a wystarczyło tylko odpowiednio ustawić aparat. Nie robiłam zdjęć cesarskiej koronie gdyż były na takim samym etapie kwitnienia jak ostatnio, jak przyjdą słoneczne dni to po deszczyku wszystko pięknie się rozwinie może do tego czasu uda mi się podnieść swoje umiejętności fotograficzne i wstawię lepsze zdjęcia. Zawsze będę wszędzie głośno powtarzała, że to dzięki Tobie Aniu tak się dokształcam, gdyby nie Twoja mobilizacja i zachęta pewnie do dziś robiłby to za mnie syn.

Magda zapraszam ponownie , cieszy mnie każda wizyta, mój ogródek otwarty dla wszystkich. 8) 8)