Jolu łatwiej jak naciśniesz - obserwuj watek i za kazdym razem jak ktos napisze w tym wątku to jestes powiadamiana na poczcie internetowejlojka 63 pisze:Grażynko Elu Gosiu cieszę się że witacie u mnie i bardzo przepraszam że nie od razu odpisuję ale wiecie jak jest nie chcę się za bardzo powtarzać .Gonia to u ciebie już chyba ciepło na dobre zadomowiło bo u nas jeszcze zimne wiatry i boję się na razie wystawiać begonii zresztą muszę sobie kupić nowe kielichy bo te stare wyglądają fatalnie.Ale rozkwitły mi wreszcie niektóre skalniakowei już wygląda ładniej.
Elu ja nie wiem bo sama jestem w te klocki zielona ale jest na górnym pasku taka żaróweczka -powiadom przyjaciół-ja z tego nie korzystałam ale może to to .Jak chcę z kimś nawiązać kontakt i go nie zgubić to po prostu wpisuję się na jego wątek np.witaj i już wiem że go znajdę w tym napisie "wątki z twoimi postami"już mi się trochęnazbierało a propos jako małe dziecko jeździłam z ojcem na zakupy do brzozowa -lata temu.Zaglądaj częściej ja już lecę ciebie odwiedzić.
![]()