Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Grażynko nie pracuję tak długo tylko dojazd mi zabiera dużo czasu bo moje nóżki już nie bardzo chcą nosić a do busa i od busa po 1,5 km. w jedną stronę mam do tego czas oczekiwania jeszcze się przebieram w zakładowy uniform itd... A wbijamy się na zegar to jest to czego lekarze się boją jak ognia bo tu nie ma litości komputer ci wszystko wypomni,a za nim szefowie.Jeśli chodzi o pelasię to może udało mi się jedną z naszczepki zachować ,reszta padła. ;:174 Trzeba będzie coś nowego zakupić. ;:131
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57

Post »

Dziewczyny sory że się wtrące...może mi podpowiecie jak powiadamia się przyjaciół o wątku?
Widzę że zaczyna się robić fajny trójkącik...bo ja jestem z okolic Brzozowa :D
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Jolu w słoneczny poranek.Idę wytargac swoje ponad już 20 donic na taras,do miasta pozałatwiac sprawy i do ogrodu,bo jutro mamy spotkanko z naszego regionu najpierw częściowo u mnie potem jedziemy do Bożenki.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Grażynko Elu Gosiu cieszę się że witacie u mnie i bardzo przepraszam że nie od razu odpisuję ale wiecie jak jest nie chcę się za bardzo powtarzać .Gonia to u ciebie już chyba ciepło na dobre zadomowiło bo u nas jeszcze zimne wiatry i boję się na razie wystawiać begonii zresztą muszę sobie kupić nowe kielichy bo te stare wyglądają fatalnie.Ale rozkwitły mi wreszcie niektóre skalniakowei już wygląda ładniej.

Elu ja nie wiem bo sama jestem w te klocki zielona ale jest na górnym pasku taka żaróweczka -powiadom przyjaciół-ja z tego nie korzystałam ale może to to .Jak chcę z kimś nawiązać kontakt i go nie zgubić to po prostu wpisuję się na jego wątek np.witaj i już wiem że go znajdę w tym napisie "wątki z twoimi postami"już mi się trochę :;230 nazbierało a propos jako małe dziecko jeździłam z ojcem na zakupy do brzozowa -lata temu.Zaglądaj częściej ja już lecę ciebie odwiedzić. :uszy ;:167
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu,my już po pierwszym spotkaniu,zdjęcia u mnie.W sobotę następne u Szmita.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

lojka 63 pisze:Grażynko Elu Gosiu cieszę się że witacie u mnie i bardzo przepraszam że nie od razu odpisuję ale wiecie jak jest nie chcę się za bardzo powtarzać .Gonia to u ciebie już chyba ciepło na dobre zadomowiło bo u nas jeszcze zimne wiatry i boję się na razie wystawiać begonii zresztą muszę sobie kupić nowe kielichy bo te stare wyglądają fatalnie.Ale rozkwitły mi wreszcie niektóre skalniakowei już wygląda ładniej.

Elu ja nie wiem bo sama jestem w te klocki zielona ale jest na górnym pasku taka żaróweczka -powiadom przyjaciół-ja z tego nie korzystałam ale może to to .Jak chcę z kimś nawiązać kontakt i go nie zgubić to po prostu wpisuję się na jego wątek np.witaj i już wiem że go znajdę w tym napisie "wątki z twoimi postami"już mi się trochę :;230 nazbierało a propos jako małe dziecko jeździłam z ojcem na zakupy do brzozowa -lata temu.Zaglądaj częściej ja już lecę ciebie odwiedzić. :uszy ;:167
Jolu łatwiej jak naciśniesz - obserwuj watek i za kazdym razem jak ktos napisze w tym wątku to jestes powiadamiana na poczcie internetowej ;:196
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewcia dzięki już to zrobiłam za Twoją radą teraz tylko żeby czasu było dość na odpisywanie. :wit Właśnie wracam z ogródka i pasowało by zrobić parę zdjęć i do tej pory nie miałam jak może jutro mi się uda potem jeszcze czekanie na syna żeby mi przeniósł na kompa , uczył mnie ale ja tego nie mogę zapamiętać. ;:124
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hej Jolcia jak sie masz ? Grzebiesz w ogródeczku?
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu też trochę trwało niż to opanowałam :wink:
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie EWUNIE ;:167 pozwolicie że odpowiem wam obojgu owszem dzisiaj udało mi się dorwać do wiosennych kwiatuszków tylko było już za późno żeby zrobić zdjęcia i tu mam niedosyt a drugi to jak już z wspomniałyśmy potrwa zanim załapię i będę sprawnie przesyłać zdjęcia :;230 na kompa bo ze zmniejszaniem już nie mam problema.A jak idą wasze przygotowania do wyjazdu czy pogoda zamówiona?Ja kupiłam całkiem tanio małą walizeczkę za 43,-tylko troszkę krasa ale może za to jej nie zgubię choć kto to wie-ja jestem pod tym względem taka zdolna? :;230 :;230
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To możemy podać sobie ręce bo ja potrafie tak coś "schować" ,że ginie bezpowrotnie ;:223
Miłego dnia ;:3
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu,wreszcie sie pokazałaś.A jak tam twój M z pracą nic nie pisałas ostatnio,znalazł coś?
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Jolcia słoneczko u nas świeci ,miłego dnia!!!
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cudnie tu u ciebie podoba mi sie bardzo ;:oj
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Szacowni goście Ewunie obydwie ,Gosiu i Piotrze jak miłe że jesteście jak tylko słonko to wiadomo że ja do nocy w ogrodzie chyba że obsługuję klientów.Tak to wygląda jak bym miała hektary ale tak na prawdę to dzisiaj w południe nie dało mi wiele zrobić tak dogrzewało żeby tylko jakich burz nie przyniosło.Zostawiam na noc moje begonie może nie będzie mrozu ni wichury.Posadziłam na górce tytoń ozdobny bo już mi się znudziło go podlewać,posiałam mak,łubin,jeszcze takie jak proso zwisające indycze korale,zapomniałam jak to się nazywa jeszcze posadziłam troszkę lewkonii.Przy domu troszkę bratków i i posiałam jeszcze śmierdziuszki,jeszcze jakieś cudo ale nie pamiętam jak się nazywa,jakieś dziesięć mieczyków wtyknęłam ale nie bardzo się spodziewam rewelacji bo nic nie wypuszczają.Dzisiaj oby szybko to już o 10 przed południem już były naleśniki i żurek który jedliśmy dopiero po zejściu z pola tj.21.00 i jak tu nie utyć. ;:124 Gosiu mój M nic nie znalazł jeszcze ale jakieś wezwania ma od swojego byłego kierownika ma ochotę tam wrócić a mnie trafia bo co prawda to już inna firma ale ci sami przełożeni i będą dalej go robić w bambuko a ten najwyraźniej boi się nowych wyzwań i nowych ludzi.Za dużo nie podyskutuję z nim bo jak ma nigdzie nie robić ,lato i kuroniówka szybko miną to może niech już ma to i to na umowę zlecenie.jeszcze nic pewnego ale niech się dzieje co chce to on będzie musiał się z tym uporać.Pozdrowienia i całuski dla wszystkich odwiedzających. ;:167 ;:168 ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”