Na poprzedniej stronie ostatnie zdjęcie to tulipa humilis?
 Na poprzedniej stronie ostatnie zdjęcie to tulipa humilis?Mam nadzieję, że miło minął Ci dzień w pracy

Udanego weekendu

Swoich powojników na razie nie ruszam, niech spokojnie się pozbierają. Prócz Markhams Pink jeszcze dwa wyglądają podejrzanie, ale nie chcę zapeszyć
 Swoich powojników na razie nie ruszam, niech spokojnie się pozbierają. Prócz Markhams Pink jeszcze dwa wyglądają podejrzanie, ale nie chcę zapeszyć  Jeśli pogoda dziś dopisze, wybiorę się porządkować skalniak. Muszę oprócz pielenia postawić znaczniki przy cebulowych, żebym nie musiała szukać cebul w przesadzanych roślinach
 Jeśli pogoda dziś dopisze, wybiorę się porządkować skalniak. Muszę oprócz pielenia postawić znaczniki przy cebulowych, żebym nie musiała szukać cebul w przesadzanych roślinach 

Z tego jedna paskuda siedziała na moich cennych nowo nabytych martagonach.
  Z tego jedna paskuda siedziała na moich cennych nowo nabytych martagonach. 

. Została tylko biała.
 . Została tylko biała. Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.
 .
 .
 .
 . kupiłam  kilka dużych pięknych cebul lilii drzewiastej z czego się strasznie cieszę i ...czosnek słoniowy na który polowałam  i to tyle jak nigdy
 kupiłam  kilka dużych pięknych cebul lilii drzewiastej z czego się strasznie cieszę i ...czosnek słoniowy na który polowałam  i to tyle jak nigdy   tak że dobrze że się na  nie wybierałaś , u Ciebie na pewno będą większe .
 tak że dobrze że się na  nie wybierałaś , u Ciebie na pewno będą większe .

Teraz go sobie podpiszę
 Teraz go sobie podpiszę  Po wczorajszych burzach zazieleniło się, słońce świeci, ptaki śpiewają-wiosna jak się patrzy
 Po wczorajszych burzach zazieleniło się, słońce świeci, ptaki śpiewają-wiosna jak się patrzy 

Tę sobotę będę miała wolną i wybieram się na targi
 Tę sobotę będę miała wolną i wybieram się na targi  
  ). Zima była nietypowa, ale widok pierwszego gołego ślimaka mnie mocno zdziwił. Czyżby jakaś kolejna plaga się szykowała? W zeszłym roku nie miałam z nimi problemu. Pocieszam się, że ten jeden po prostu zabłądził do mnie. Martagonów jeszcze nie mam...
 ). Zima była nietypowa, ale widok pierwszego gołego ślimaka mnie mocno zdziwił. Czyżby jakaś kolejna plaga się szykowała? W zeszłym roku nie miałam z nimi problemu. Pocieszam się, że ten jeden po prostu zabłądził do mnie. Martagonów jeszcze nie mam... Pierwiośnik mam z forumowej wymiany
 Pierwiośnik mam z forumowej wymiany  .
 . 
  - kolejna sasanka zaczyna kwitnienie
 - kolejna sasanka zaczyna kwitnienie

- naradka
 - naradka

Co jest na nim poniżej sasanki, na lewo od białej gęsiówki? Różowa gęsiówka?
 Co jest na nim poniżej sasanki, na lewo od białej gęsiówki? Różowa gęsiówka?