Rowenta Brush Activ CF9220 - jak dla mnie rewelacja

posiadam, potwierdzam że jest fajna, tez dostałam jako gratis do odkurzacza....... ;-)mila1003 pisze:A ja polecam matę ozonową do kąpieli. Relaks jakiś mało, w moim przypadku świetnie poprawia stan skóry - chodzi mi alergiczne pokrzywki, egzemy i wszystko inne z alergią związane. Na moim jedyne co mogłoby sugerować nazwę firmy to : DOLPHEX - naspis trochę już starty więc nie mam pewności. Nigdy w to nie wierzyłam ale dostałam gratis do odkurzacza i teraz jest to moje ulubione urządzenie w łazience. A jaką frajdę dziecku takie bąbelki sprawiają
Potwierdzam! Maść z witaminą A. Ja używam tej z L.G.Olsztyn. Skład: witamina A, wazelina i lanolina - żadnej dodatkowej chemii, którą można znaleźć w tradycyjnych kremach do twarzy. Maści używam na noc zamiast kremu do twarzy. Idealne panaceum na suchą skórę. Nawilża i odżywia. Nie uczula. Dzięki zawartości retinolu świetnie radzi sobie z pryszczami, wypryskami i przyspiesza gojenie się blizn po krostkach. Retinol to także cenny sprzymierzeniec w walce z pierwszymi zmarszczkami. Jedyna wada maści - jest bardzo tłusta.panda7 pisze:Maść ochronna z witaminą A - rewelacyjna na dłonie!!! i nie tylko bo doskonale sprawdza się jako ochrona buzi podczas zimowych wspinaczek górskich ;-) Kiedyś próbowałam kilka drogich kremów i nie było przy nich tak wspaniłych rezultatów jak przy tej taniej maści dostępnej w każdej aptece czy sklepie ziołowym za około 2 zł ;-)