Halinko leszczyna ma mieć orzechy ,tak mnie zapewniała pani ,która mi ją sprzedawała.A co do wystawy ,to mają to być dni otwarte w Pszczynie u Kapiasa :P może się wybierzemyeukomis pisze:Bogusiu widzę że ładnie Ci zakwitły tulipanki takie kolorowe kwiatuszki ,a magnolia śliczna czy ta leszczyna będzie miała orzechy do jedzenia? pozdrawiam Halina i jeszcze jedno któraś z dziewczyn pisała w twoim wątku o dobrej wystawie kwiatów gdzie?
 słyszałam ,że jest co podziwiać ,no i trza zabrać  kasę  :P,Gagawi mnie powiadomiła i zaprasza :P
 słyszałam ,że jest co podziwiać ,no i trza zabrać  kasę  :P,Gagawi mnie powiadomiła i zaprasza :P
Inuś ,cieszę się że wstąpiłaś, dawno Cię nie było ,zakup magnolii to dobra rzecz ,napisz jaką sobie kupiłaś :Pinag1 pisze:Bogusiu śliczne te Twoje"tulichłopki". Bardzo je lubię. Magnolię też w końcu w tym roku kupiłam ale prawdopodobnie nie zakwitnie.Też ma jakieś pączki ,tylko że to pewnie liście a nie kwiaty.Będzie trzeba poczekać do przyszłego roku.
Kogucik bardzo przystojny

chyba mi padła albo jeszcze nie wyszła, chociaż biała już jest.
 chyba mi padła albo jeszcze nie wyszła, chociaż biała już jest.   i teraz nie kwitną.
 i teraz nie kwitną.