zastanawiam się, czemu moje hosty siedzą uparcie w ziemi, skoro w tylu forumowych ogrodach wysunęły już kły ;)) Nic to, muszę chyba nieco dłużej na nie poczekać...
Miłego weekendu!
Coś w tym chyba jest, moja jesienna zawoskowana Kristall, miała się dobrze. A teraz obraz nędzy. Nie wiem, czy odbije.Natomiast za nic już nie kupię róż woskowanych jesianią. Żadna nie przetrwała.
jakoś musi człowiek w pracy wyglądać-asia0809 pisze:Czarny french powiadasz, ja u Margo podpatrzyłam ciemne, niemal czekoladowe paznokcie, są bardzo praktyczne
Pokazuj je szybciutko,Margo2 pisze:jakoś musi człowiek w pracy wyglądać-asia0809 pisze:Czarny french powiadasz, ja u Margo podpatrzyłam ciemne, niemal czekoladowe paznokcie, są bardzo praktyczne
![]()
Ale ostatnio dorwałam doskonałe rękawiczki, więc już trochę rozjaśniłam kolorek paznokci
Asiu, nie pamiętam ich nazwy. Kupiłam je w Auchanie. Jutro będe to sprawdzę. A moje są już sfatygowane, nie ma co pokazywać. Ale naprawdę wystarczą 2 pary na sezon. Praktycznie ręce się nie brudzą.asia0809 pisze:Pokazuj je szybciutko,Margo2 pisze:jakoś musi człowiek w pracy wyglądać-asia0809 pisze:Czarny french powiadasz, ja u Margo podpatrzyłam ciemne, niemal czekoladowe paznokcie, są bardzo praktyczne
![]()
Ale ostatnio dorwałam doskonałe rękawiczki, więc już trochę rozjaśniłam kolorek paznokci