Dorotko a w jakim czasie ona taka olbrzymka wyrosła? Ja tez mam brzózkę wypłakaną bo przy karczowaniu M nieopacznie wytargał mi brzozę samosiejke i musiał nowa posadzić
Ewcia ma chyba 13 lat....nie więcej Posadzona była jako pierwsze drzewo ,oprócz rosnącej akacji....a w sumie tylko datego , że znajomy nie miał co z nią zrobić, Bardzo załuje ,ze wtedy nie zrobiłam innych naadzeń tylko ogród lezał odłogiem...teraz byłby juz fajny.....tzn drzewa duze
Witam się kochani sobotnio ,miłego ogrodowania
No ....taką pogodę to ja lubię...w dzień słońce a nocą deszczyk ,jaka grzeczna.....a dzisiaj słoneczko poproszę
Małgosiu mam nadzieje ,ze pogoda Wam jutro dopisze , zapowiada sie super spotkanko wazne ,ze ma byc ciepło , a pisałas gdzies ,ze w razie co w altance mozna sie schowac....luzik A cos Wandzia pisała ,ze trwy Wasze juz ida tak ?? doczekałas się???
Kurczę,denerwuję się,bo ja nie dostałąm żadnej wiadomości,a wpłacałam w styczniu.Myślę jednak,że to poważny facet,bo udziela się tu na forum i na ogrodowisku i chyba nie robiłby sobie takiej siary.Myślę,ze trawy w tym roku jakoś opózniają swój zywot i nie chce wysłać bubla tylko już żujące rosliny.