Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Korony cesarskie
Gabrysiu ale dostałam szoku jak weszłam do twojego ogrodu to jest ogród zaczarowany taki piękny że mi mało gały nie wylazły na te korony. Ja chyba ze swoimi się żle obchodziłam bo w tym roku jedna wypuściła dwie odnogi bez kwiatów i to jest wszystko co wyszło. Twoje są przepiękne. Przyznaj się Ty im chyba nucisz jakieś specjalne melodie, że tak pieknie kwitną
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
giza pisze:Zaglądam tutaj prawie codziennie, zaliczam stan przedzawałowy i odchodzę... Cudowne rośłiny, cudowne zdjęcia
Gabrysiu, dziękuję że przychodzisz, ale ja Cię nie chcę mieć na sumieniu.

Halinko, nie nucę im tylko przemawiam do rozumu.eukomis pisze:Gabrysiu ale dostałam szoku jak weszłam do twojego ogrodu to jest ogród zaczarowany taki piękny że mi mało gały nie wylazły na te korony. Ja chyba ze swoimi się żle obchodziłam bo w tym roku jedna wypuściła dwie odnogi bez kwiatów i to jest wszystko co wyszło. Twoje są przepiękne. Przyznaj się Ty im chyba nucisz jakieś specjalne melodie, że tak pieknie kwitną

Miiriam pisze:Gabrysiu siedżę wieczorkiem w twoim ogrodzie i wyjśc z niego nie mogę.. Piękne te rabatki - taka cudna wiosna i nowalijki już swoje - Bardzo ładne rzodkiewki
Bernadetko, to nie wychodź, odpocznij sobie jeszcze.

Bogusia, a wiesz że nigdy nie przykładałam wagi do tego ?bogusia177 pisze:Gabrysiu ,piszesz o cesarskiej koronie ,że się rozmnażają ,a kiedy takie przybyszowe zaczynają kwitnąć :P
Nie wiem, ale to pewnie będzie zależało od wielkości cebuli.
Może tak za dwa lata a może za rok ?
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabrysiu ... cudne fotki - jestem zachwycona i fotkami i jeszcze bardziej ogrodem. Ta rabatka z trawniczkiem jest rewelacyjna.
Powiedz mi - jak robisz te rameczki na fotkach i jak wstawisz napisy? Jakiego programu używasz? Bardzo chciałabym umieć tak ładnie
Czy mogłabym się uśmiechnąć o szczepkę tego skalniaczka pod narcyzem - z taką intensywną zielenią i białymi kwiatuszkami oraz mały kawałeczek wilczomlecza ?
Tak ładnie 
Wieczorem zajrzę na ucztę duchową przed snem
Powiedz mi - jak robisz te rameczki na fotkach i jak wstawisz napisy? Jakiego programu używasz? Bardzo chciałabym umieć tak ładnie

Czy mogłabym się uśmiechnąć o szczepkę tego skalniaczka pod narcyzem - z taką intensywną zielenią i białymi kwiatuszkami oraz mały kawałeczek wilczomlecza ?

Wieczorem zajrzę na ucztę duchową przed snem