Witam serdecznie!
Pisałam już o tym w innym wątku,ale tamten chyba nie jest tak chodliwy jak ten tu obecny,dlatego powielam pytanie. Tak się składa,że mam grubosza( ok 1,5 miesiąca) bardzo ładnie przez ten okres rósł. W tym tygodniu zauważyłam,że jego liście wyglądają tak jak , są zwiotczałe i pomarszczone i pojawiły się też białe plamki zupełnie jak na zdjęciach zawartych w tym wątku.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=19&t=3394 z góry przepraszam za używanie zdjęć innej osoby,ale nie mam na chwilę obecną aparatu,który mógłby odzwierciedlić stan mojego kwiatka. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co się dzieje tej roślince? Naprawdę zależy mi,żeby doszła do siebie. Znalazłam informację,że to od zbyt dużej ilości słońca,ale nie wiem czy są one prawdziwe dlatego byłabym niezmiernie wdzięczna, gdyby ktoś doświadczony podpowiedział co jest grane. Aha i jeszcze jedna sprawa dotycząca drzewka szczęscią. Nowe pędy i listki dorobiły się zaczerwienienia(odbarwiły się na ciemno czerwony kolr) czy ktoś mógłby napisać czym jest to spowodowane. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie porady i ukierunkowanie co dalej robić z roślinką, pozdrawiam!