Same
A co ciekawe jako jedyna kwitnie mi praktycznie bez przerwy, nawet w zimie przy ograniczonym podlewaniu. Jak zrzuci stare kwiaty, które utrzymują się dość długo bo kilka tygodni, to wypuszcze nawe.
Pozdrawiam
Marek
Sukulenty zwyczajne i niezwyczajne part 1part 2
Marku zajrzała tu zaintrygowana Twoim wpisem w wątku lubelskim no i muszę stwierdzić że Twoje roślinki są rzeczywiście z innej bajki , ale jakże cudnej i ciekawej bajki.
Marek!
Rośliny wyjątkowe i fotki rewelacyjne. Zawsze z przyjemnością odwiedzam Twój wątek.
Też uwielbiam wszystkie dziwaczne sukulenty, a te przez Ciebie przedstawiane wydają się jeszcze ciekawsze i bardziej niesamowite.
Niewiele merytorycznych słów mogę umieścić w Twoim wątku, więc pozwól, że będą to jedynie zachwyty. Brawo!
Oglądając zgarbaciałam ale było warto
Piękne kwitnienia kaktusów,cudaczne euphorbie,stapelie i inne ciekawe sukulenty.
Znalazłam też moje wielkie chciejstwo " Euphorbię susannae".
Kawałeczek chętnie bym kupiła lub podarowała faucarię
Z przykrością muszę donieść że na 98% nas nie będzie w tym roku na targach (jutro bedę wiedział na 100%), ale zapraszam na wystawę do Ogrodu Botanicznego w dniach 16-17 czerwca.
Pozdrawiam
Marek
Sukulenty zwyczajne i niezwyczajne part 1part 2
Powiedzcie proszę, gdzie ta droga do Edenu, to znaczy, w jakim miejscu na świecie ten Eden się odbywa, a także w którym Ogrodzie Botanicznym i kiedy coś się ciekawego będzie działo?