Doniczkowe joli1313 cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Doniczkowe joli1313 :)

Post »

izabela14 pisze:
Jolu nie męcz,nie męcz-wątku ,przynajmniej jak na razie ..niet

Może to i lepiej ;:224 ,nikt mi nie sprzątnie sprzed nosa Twoich rarytasów ;:131 :;230
magda41 pisze:Jolu cudeńka masz w domku ;:138 ;:138 jak ja bym chciała mieć amarylisa ;:223
To są biedr.kowe,nic nadzwyczajnego :lol: ,Ale jak chcesz,to będę miała czerwone na wbyciu,one nie z biedr.I fajnie się mnożą,ale pewnie jeszcze nie zakwitną za rok.Ja jestem chętna do wymiany ;:224 .Mimo,że Izabela14,zawaliła mnie kwiatkami dzisiaj :heja :heja :heja ,to ja pazerna jestem ;:131 ;:131 ;:131

Karolina_ gratuluję pączków na kalanchoe ;:63 ;:196
izabela skula pisze:jak swoja wsadziłam i postawiłam w kuchni na parapet - od zachodu tak stamtąd nie schodzi i nawet o centymetr się doniczka nie przesunęła
Ja teraz też taka mądra jestem :;230 .Hoję zdejmuję,podlewam i z powrotem na półeczkę -doniczka w tej samej pozycji :;230

Heliofitka ;:196

Lilasek ja mam różowego grudnika do oddania-wymianki.Chcesz?
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p
Od: 3 sie 2010, o 15:40

Post »

Jolu to nie ściągaj wszystkich na raz do podlewania, bo ci się miejsca pomylą :;230
niektóre rośliny są właśnie wrażliwe na takie zmiany a z niektórymi jak zauważyła trzeba polatac po chałpie, żeby im dobre miejsce dopasowac - w dużej mierze efekty zależą od tego czy in dogodziłyśmy ;:108
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jola pokazuj drapaka :lol:
Awatar użytkownika
lilasek
200p
200p
Od: 4 kwie 2012, o 15:09

Post »

jola1313 pisze: Lilasek ja mam różowego grudnika do oddania-wymianki.Chcesz?
kurcze, ja to na razie nie mam się na co wymienić, chociaż bardzo bym chciała, bo wszystko ze szczepek na razie mi rośnie, albo jakieś odratuski, a założę się, że wszystko masz z tego co ja mam, ale hehehhe mogę Ci kupić jakiegoś rojnika albo rozchodnika w ogrodniczym ;) i w ten sposób będę mieć coś na wymiankę, tylko musiałabyś wybrać model, bo tego tam jak mrówków ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p
Od: 3 sie 2010, o 15:40

Post »

no właśnie Jolu pokaż twojego drapaka ;:138 powiedz mi przy okazji co on lubi? :oops:
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2012, o 12:39

Post »

Jako że nie mogę pisać w wątku sprzedażowym więc napiszę tu:Jolu stokrotne dzięki za roślinki,wszystkie ładne i zdrowe ;:196 ,a za dodatek to Ty już wiesz co ;:134 :;230
pozdrawiam cieplutko
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jola, obchód zrobiony? Ja dziś stwierdziłam, że najpierw będzie obchód na forum :;230
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2012, o 12:39

Post »

:wit
wstawaj śpiochu i pokazuj swoje cudeńka ;:196
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

izabela skula pisze:Jolu to nie ściągaj wszystkich na raz do podlewania, bo ci się miejsca pomylą :;230
niektóre rośliny są właśnie wrażliwe na takie zmiany a z niektórymi jak zauważyła trzeba polatac po chałpie, żeby im dobre miejsce dopasowac - w dużej mierze efekty zależą od tego czy in dogodziłyśmy ;:108[/quote

Dobrze,ze ja mam małą chałupę :;230 .A ściągać z parapetu muszę,bo nie dostanę się do wszystkich kwiatków by podlać,tak ponastawiane ;:173 No i trochę sobie się moczą,żeby nasiąknąć wodą.
Karolina__ pisze:Jola pokazuj drapaka :lol:[/quote

Nie teraz,maleństwo jest :heja .Wstydzi się ;:131 :;230 .
lilasek pisze:
jola1313 pisze: Lilasek ja mam różowego grudnika do oddania-wymianki.Chcesz?
kurcze, ja to na razie nie mam się na co wymienić, chociaż bardzo bym chciała, bo wszystko ze szczepek na razie mi rośnie, albo jakieś odratuski, a założę się, że wszystko masz z tego co ja mam, ale hehehhe mogę Ci kupić jakiegoś rojnika albo rozchodnika w ogrodniczym ;) i w ten sposób będę mieć coś na wymiankę, tylko musiałabyś wybrać model, bo tego tam jak mrówków .

Nie przejmuj się.Będziesz na mojej liście dłużników :;230 .Coś tam na pewno u Ciebie wypatrzę ;:204 .Skalniaczków na razie nie chcę.Jeszcze bronię się przed tą zarazą ;:224 :;230 .Podaj adres na pw,to wyślę Ci młode 2 gałązki rosnącego różowego grudnika.Może w przyszłym tyg,dam znać przed wysyłką.
izabela skula pisze:no właśnie Jolu pokaż twojego drapaka ;:138 powiedz mi przy okazji co on lubi? :oops:
Nie wiem co lubi,bo dopiero dostałam :heja .Ale myślę że niewiele wody,bo to jakieś kaktusowate.
izabela14 pisze:Jako że nie mogę pisać w wątku sprzedażowym więc napiszę tu:Jolu stokrotne dzięki za roślinki,wszystkie ładne i zdrowe ;:196 .

Izaaa ;:196 ,a co ja mam powiedzieć? 2 godz sadziłam cuda od Ciebie,a jeszcze kilka czeka na ziemię :D .Jeszcze nie mogę dojść do siebie z tej radośći.]
Karolina__ pisze:Jola, obchód zrobiony? Ja dziś stwierdziłam, że najpierw będzie obchód na forum :;230
Ja dziś też najpierw na forum.Żeby coś nie sprzątnęli sprzed nosa ;:224
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Ja jak w domku zostaję na weekend to najpierw parapety i nie da się inaczej :;230 dopiero potem FO ;:224
No a jak pędzę do pracy to niestety, szybki rzut oka na skrętniki w sypialni i na hibiskusa w salonie (bo ten ciągle wody potrzebuje) i lecę do roboty, bo jak choć chwilę poświęcę rano na kwiatki to potem na autobus się spóźniam :twisted:
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja do pracy nie dojeżdżam :;230 .Mam na miejscu ;:224 :;230 .Więc sobie mogę kolejność ;komputer-doniczki dowolnie zmieniać :heja .Ale przez FO,to moje kwiatki czasem pić proszą ;:224
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jakoś cicho u mnie,to pomyślałam,że jakieś zdjęcia wrzucę ;:224 .Na początek moja zeszłoroczna praca;

Obrazek
Obrazek

A tu storczyk za 5zł,wypuszcza młode.I to kilka ich jest :heja
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
7vstyna
200p
200p
Od: 28 sty 2010, o 11:13

Post »

O co ja widzę zdolniacha jesteś ;:138 bardzo ładny koszyczek.
Storczyk też widać,że Ci się odwdzięcza za przygarnięcie :) ładnie niech Ci się rozrasta.
Pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=32078" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
lilasek
200p
200p
Od: 4 kwie 2012, o 15:09

Post »

super koszyk! ileż ja się za takim kiedyś nalatałam, bo chciałam sobie taki malutki na ziemniaczki kupić, do kuchni... ;:oj uwielbiam naturalne rzeczy ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki ;:196 .Robiłam też takie wiszące,na ściany.Tylko szkoda,że wierzba brązowieje z czasem :( .takie zielone bardziej mi się podobają.

Mam nadzieję,że mi kiedyś zakwitnie ten storczyk,bo był po kwitnieniu i nawet nie wiem jakie kwiaty będą :roll:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”