Jagódko - Jagodka 
dzięki Tobie wiem, kogo mogę poznać osobiście na targach w Krakowie
Będzie jeszcze
Olunia - Olusia i
Marysia - Michalska. Będziemy w sobotę.
Monisiu Kochana - Monia68 
cieszę się bardzo, że do mnie zaglądnęłaś

Gdzieś mi się zawieruszył Twój wątek, powiadomień nie otrzymuję, zaraz do Ciebie wpadnę nadrobić zaległości.
Joluś - JolantaG 
miałam bardzo dużo różnych odmian narcyzy, a kwitną tylko te żółte
i jeden taki

'Ice Follies'
iii, tak się zastanawiam, czy te nowe odmiany z czasem się przeobrażają w stare ?
Cesarskie korony posadziłam w koszyczkach, ponieważ poprzednio posadzone, gdzieś się zawieruszyły iii pomyślałam, że może jednak jakiś szkodnik ogrodowy jest ich smakoszem.
W tamtym roku kupiłam 3 cebule cesarskich koron, posadziłam w koszyczkach, nooo i jedna nie wyszła. Jak jutro nie będzie padało, to sprawdzę, co tak w koszyczku słychać.
Basiu - Barabella 
ten ostatni narcyz, to fotka z ubiegłego roku, mam nadzieję, że w tym roku też zakwitnie.
Dzidziu - Zabeczka101059 
jak zobaczyłam te jeżówki, to nie mogłam się powstrzymać, żeby nie kupić iii teraz będę główkować, gdzie to posadzić, ale to dopiero w maju będzie, hihihi
Ewuś - Ewiczka52 
nooo i takich cudnych kuro - kogutów dzisiaj nie kupiłyśmy, ale za to coś innego, fajnego nam się trafiło.
Dziękuję za miło spędzone przedpołudnie.
Bernadko - Miiriam 
ja na targach planuję być w sobotę w południe, ale jeszcze dokładnie umówię się tel. z Olusią i Marysią Michalską.
Może jednak uda nam się osobiście spotkać.
Izuniu - chatte 
mam wrażenie, że wszystkie nowe odmieńce, to takie delikatne i tylko na jakiś czas.
Kiedyś nakupiłam sporo nowych odmian irysów iii kwitły tylko przez dwa lata, a potem gdzieś się zawieruszyły. Wygląda na to, że za delikatne były i wymarzły przez zimę.
Jeżówki kupiłam sadzonki, ale jakieś takie maleńki, chyba w tym roku nie będą kwitły.
Jacku - JacekP 
jutro sprawdzę, co z moją ożanką, mam nadzieję, że zimę przeżyła, a jak nie to już nie będę sobie nią zawracała głowy.
Boży kwiat też u mnie wyszedł, liście ma zdrowe, to może zakwitnie.
Bożenko - Bożena Śmigielska 
miła jesteś, dziękuję