Dzięki Magdo właściwie w ciągu pół roku bo gdzie tam wrzesień, ale fakt faktem dość szybko w sumie można też powiedzieć, że raczej ukierunkowana kolekcja (może nie na jeden rodzaj konkretnie no ale ukierunkowana), fakt w tamtych doniczkach zajmowałoby to z pewnością dużo więcej miejsca teraz staram się aby miejsce wykorzystać w ok. 100%, podpisane owszem prawie wszystkie (prawie bo zabrakło mi nazwówek, ale szybko to zostanie uzupełnione), no i nowy regalik trzeba zrobić bo tamten został zagospodarowany w kuchni, a i nie zmieściłyby się wszystkie na nim.
Tomku dzięki za odwiedziny i mam nadzieję, że część przynajmniej z nich zakwitnie bo ogólnie to dość małe rośliny.
Krzyśku gdzie je trzymam w tej chwili na balkonie (wystawa wschód / wschód-południowy, gdyby balkon był dokładnie na wschód to ok godz 12 - 13 nie byłoby już na nim słonka a jak jest środek lata to słonko świeci do 15 - 16), może zróżnicowana, ale ukierunkowana przede wszystkim na Amerykę Północną zwłaszcza Meksyk, staram się aby powierzchnia była zagospodarowana w całości jak pisałem kilka linijek wyżej.
Spy pisze:Prawie, jakbym Moderatora podglądał.
dziękuję za ten komplement, chociaż daleko mi do naszego Moderatora (jakieś 15 lat)