Gosiu, drobnokwiatowa całkowicie mnie urzekła... Nie wiem, czy gdzieś jeszcze jednej by nie wcisnąć - piękne ma pędzelki... Zapłaciliśmy za nią 180zł, ale to okazałe już drzewko. Bywam u Ciebie, ale ostatnio nic nie pisałam - poprawię się, a niedługo osobiście Cię przeproszę u Szmita ;)
Maju, ta sosenka jest naprawdę urokliwa - ma fajne, delikatne igiełki... Jeśli Ci się podoba, to warto na nią zapolować
Agusiu, czytałam przed chwilą, że noc w większości kraju będzie deszczowa... znowu nadciąga niż i głowy nas będą boleć
Jula, wiedziałam, że Ci przypasuję ze zdechlakami ;)
Kasiu, dzięki! Muszę tam zajrzeć, bo chyba tylko stacjonarną sprzedaż prowadzą... Coś sobie tam kupiłaś?
Ewa-emienta, też myślę, że zakupy udane, cały czas mam banana na twarzy na samo wspomnienie
Inversa nie zajmuje dużo miejsca, może znalazłby się u Ciebie dla niej jakiś zakątek?
Aneczko, witaj

Pojeździj po okolicznych szkółkach, myślę, że nutkajskiego w wielu miejscach można dostać.
Justyno, dzięki za miłe słowa pod adresem
zdechlaków, jak to nasza
Julka określa poetycko formę płaczącą ;)
Ja się nie gniewam, że bywasz rzadko, tylko czasem brakuje mi Twoich wpisów
Tadku, masz rację - praca w ogrodzie jest nieustannie... Ja poza tym lubię sobie ją wynajdywać
Ciśnienie ma spaść znowu, więc będziemy chodzić śnięci i oby tylko za bardzo na głowy się nie rzuciło...
Jeśli cyprysik za Tobą chodzi, to w końcu wychodzi i będziesz go miał
Marto, te dzisiejsze zakupy to trochę pociecha w związku z tym, że jutro wycinamy przedostatnią z naszego ogrodu
Omorikę, która padła na amen
Aga, cieszę się, że i Tobie podobają się wybrane iglaki... w tej szkółce warto było je kupić, w innych, tych bliżej Warszawy za jednego iglaka chcieliby tyle ile zapłaciliśmy za wszystkie... Chore są te ceny, naprawdę.
Kasik, to chyba reguła, że faceci lubią konkretne rośliny, a iglaki do takich należą

Mój za iglastymi przepada, ale coraz bardziej docenia też ostatnimi czasy urodę innych krzaczków, tylko muszę się nagadać, napokazywać i przekonać że mniejsze, liściaste czy kwitnące również jest ładne ;) Czarną piramidalną sosnę mamy i jest to cacuszko - koniecznie sobie sprawcie

Idę zobaczyć co dziś zdziałałaś...