mówisz, że juz można? Chciałam jeszcze sie wstrzymać, ale jak siać to siaćKasencja pisze:Dzisiaj posiałam kukurydzę na popcorn,

mówisz, że juz można? Chciałam jeszcze sie wstrzymać, ale jak siać to siaćKasencja pisze:Dzisiaj posiałam kukurydzę na popcorn,

), nie piszę że można, tylko że posiałam
  ), nie piszę że można, tylko że posiałam  .
 .
 ale sie cykałam, a Ty dajesz mi odwagę
 ale sie cykałam, a Ty dajesz mi odwagę 

Nie Kasia,chcę żeby było Ci raźniej
 Nie Kasia,chcę żeby było Ci raźniej 

. Najlepiej WYSIEJ w maju po przymrozkach do gruntu, albo jak już masz ogromną chęć, to WYSIEJ w połowie kwietnia pod agro.
 . Najlepiej WYSIEJ w maju po przymrozkach do gruntu, albo jak już masz ogromną chęć, to WYSIEJ w połowie kwietnia pod agro.
 Kukurydza i prosto z ziemi wyrośnie.
 Kukurydza i prosto z ziemi wyrośnie.

Liczę na własne nasiona w tym roku, bo kupowane są bardzo drogie (szczególnie, że ja hurtem muszę
 Liczę na własne nasiona w tym roku, bo kupowane są bardzo drogie (szczególnie, że ja hurtem muszę   ).
 ).

to masz problem... Nie lepiej mieć tą Jedyną. Człek zdrowszy, kark nie boli.majs pisze:A wiosna to nareszcie te futra i długie płaszcze pójdą do szaf i znów bedzie mnie kark bolał bo ileż razy można się oglądać za siebie

Przeczytałam dzisiaj w gazecie ogrodniczej,że kukurydza nadaje się jako osłona do uprawy warzy ciepłolubnych i świetnie się nadaje jako podpora do fasoli tycznej. Sieje sie kukurydze razem z fasolą w pasie dwurzędowym (fasolę na zewnątrz kukurydzy). Chyba tak zrobię .Tylko czy można taką osłonę zrobić pomidorom? Na pewno osłonię bakłażana i paprykę....rośliny będą sobie rosły do słońca w stronę południa najpierw bakłażan i papryka a potem właśnie kukurydza z fasolą.
 Przeczytałam dzisiaj w gazecie ogrodniczej,że kukurydza nadaje się jako osłona do uprawy warzy ciepłolubnych i świetnie się nadaje jako podpora do fasoli tycznej. Sieje sie kukurydze razem z fasolą w pasie dwurzędowym (fasolę na zewnątrz kukurydzy). Chyba tak zrobię .Tylko czy można taką osłonę zrobić pomidorom? Na pewno osłonię bakłażana i paprykę....rośliny będą sobie rosły do słońca w stronę południa najpierw bakłażan i papryka a potem właśnie kukurydza z fasolą.