Moje drogie -
Marto, Lineto, Kasik, Ewa, MaGorzatka, Dana, Maja - dziękuję za ciekawe opinie o roślinnych obwódkach wokół drzew... Moje wnioski są takie, że faktycznie w niektórych ogrodach może to świetnie wyglądać, dodatkowo uatrakcyjniać samo miejsce posadzenia drzewa i dawać możliwość tworzenia dodatkowych rabat... U mnie jednak jest zbyt naturalnie i przychylam się do zdania
MaGorzatki, że wyglądałoby to sztucznie...
Co nie zmienia faktu, że niektóre kompozycje, jakie można zobaczyć w innych ogrodach, w tym ta od
Kasika-Robaczka, są przeurocze
Helenko, witam Cię serdecznie! Moim zdaniem szkoda czasu na czytanie wszystkich części, ponieważ powstały przez ostatni rok, od kiedy jestem na FO

zbyt wiele się nie zmieniło, chociaż dziesiątki burz mózgów ukierunkowały co nieco moje nastawienie do niektórych części mojego ogrodu, co zaowocowało, bądź zaowocuje, różnymi zmianami

Przede wszystkim róże - to one pojawiły się u mnie w ilościach hurtowych ;) A sam ogród skończył jesienią 5 lat. Pozdrawiam Cię i zapraszam
Jula, turkus na paznokciach musi wyglądać świetnie! Ja lubuję się w ciemnych kolorach, więc jeszcze tym razem pojechałam burgundem, ale następnym razem zaszaleję

Nawozy mam, to Osmocote do iglaków, Azofoska na trawnik i Biopon do liściaków... Kupię też kilka Magicznych Sił (hortensje, powojniki, rh).
Miłego dnia! Mnie dziś głowa pęka niestety...