@
Atena, koty były w większości łyse, ale teraz już pokrył je milutki włos, w dotyku taki sam jak szynszyla. Futerko ich jest mięciutkie jak puszek. Generalnie rasa ta jest zróżnicowana, bo są devony, które moga być dosyć łyse są i takie bardzo owłosione. Ja wolałabym, żeby moje zostały łyse, ale odkąd skończyły rok, coraz więcej kłaków na nich więc pewnie porosna zupełnie.
Moje koty nie wychodzą z domu bo mieszkam w bloku, co najwyżej siedzą za oknem bo mają tam mini balkonik

Zakupy są fajne, ale nie mogę już tak szaleć bo potem kasy brakuje ;)
@
Nemezja
No róże kupiłam w Castoramie, ciekawa jestem czy wyrosną na takie ładne jak pokazuje obrazek

Moje jeszcze nie wsadzone, ciągle stoją na oknie, i już puściły duże pędy, może jak mi się dzisiaj uda to pojade je wkopać do ziemi, boję się tylko czy nie zmarzną, bo parę nocy ma być na minusie..
@ Ewa
Noo powojniki..mam nadzieję, że mi ładnie wyrosną, uwielbiam clematisy, dokupiłam jeszcze 2 inne i najchętniej jeszcze bym kupowała, ale jak na razie muszę pomysleć gdzie je będę lokować , czy do donic czy do ziemi.
A oto moje dwa nowe clemki:
Na Piilu pojawił się pączek, jak na razie jeden jedyny, ale może będzie kwitł obficie
Na ogródku bez zmian, na razie nie ma pogody, żeby jechać, wiem, że trawa mi jeszcze nie wzeszła a minął już tydzień, najwyraźniej za zimno jest...