WANDZIU tez wszystkich wątków nie ogarniam . Za duzo tego wszystkiego i coraz mniej siedzę na FO, bo przy sprzyjającej pogodzie siedzę w ogródku ,a potem już człek osłabiony
ALU nie wiem jakie to były cebulki w każdym razie wszystkie były zgniłe, ale mogły to być tulipany . To był duzy koszyczek czyli i cebulek było w nim sporo . No cóż straty muszą być
MAJU na razie ta kępka kwitnie jako 1 reszta sasanek dopiero sie budzi . Zdziwił mnie jej kolor taki soczysty, a ona zawsze była taka jasny lila . Ja swoje roślinki często rozsadzam także mam w paru miejscach, a z tej kępki dałam w ubiegłym roku bratu ,bo bardzo mu sie podobał ten kolor
JAGÓDKO w ogródku wszystko zrobione -no prawie ,bo muszę w altance zrobić porządek . Teraz siedzą tam siewki , agapanty a także pelargonie . W dom również praca skończona a na swięta bedzie Twoje ciasto z pianką
EWCIU to chyba najpiękniej wyglądajace wiosenne kwiatki
ANUŚ tak myślę ,ze dostał nakazane kwitnąć ,ja swoim roślinkom też powtarzam ,żeby nie robiły mi wstydu
IRENKO wiosna wiosną a dzisiaj znów zimno i tyle sie z tej wiosny nacieszylam Dobrze ,że chociaż róże zdążyłam wkopać
WALENTYNKO a u Ciebie jeszcze nie kwitną ,ale zaraz zakwitną więc sie nie martw
GRAŻYNKO niestety po wczorajszym ciepłym dniu to szok termiczny nie tylko dla nas