Moje spełnione marzenie Malgocha1960
- przemo1669
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960
A u mnie dziwnie gorąco i słonecznie, żadnej chmurki. chyba zaraz coś idę robić na dworze
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przemku,jak ci zazdroszczę słońca,u mnie bywa baaaaaardzo rzadko,a jak juz się pojawi to na krótko.Właściwie to dobrze nie pamietam jak wyglada piekny słoneczny cały dzień.
Krysiu,ja tez nie sądzę,żeby w mojej rodzinie ktos inny pokochał rosliny oprócz mnie,nie ma na to zadnych szans.Aż boję sie pomyslec co bedzie z ogrodem w razie jakiejś mojej choroby,odpukać.
Ewa,akurat chciałam wstawic niespodziankę begoniową.Zobaczcie jak mnie jedna moja pupilka zaskoczyłą.

Uploaded with ImageShack.us
Krysiu,ja tez nie sądzę,żeby w mojej rodzinie ktos inny pokochał rosliny oprócz mnie,nie ma na to zadnych szans.Aż boję sie pomyslec co bedzie z ogrodem w razie jakiejś mojej choroby,odpukać.
Ewa,akurat chciałam wstawic niespodziankę begoniową.Zobaczcie jak mnie jedna moja pupilka zaskoczyłą.

Uploaded with ImageShack.us
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01

- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Gosiu, w zasadzie ogród już masz bardzo fajnie urządzony, teraz tylko czekać, aż się wszystko rozrośnie.
Begonia sprawiła miłą niespodziankę. Zaraziłaś mnie begoniami, za bardzo nie poszaleję, bo miejsca mało, ale ze dwie sobie sprawię.
U mnie dzisiaj też pada deszcz.
Begonia sprawiła miłą niespodziankę. Zaraziłaś mnie begoniami, za bardzo nie poszaleję, bo miejsca mało, ale ze dwie sobie sprawię.
U mnie dzisiaj też pada deszcz.
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj moja droga ,pomysł z trawami przy krzewach jest trafiony musisz tylko wiedziec jak wielkie będą krzewy i jakie duze trawy aby wszystko mialo miejsce,powodzenia.
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Gosiu begonia rzeczywiście zrobiła ci super niespodziankę
Oby moje dwie bidulki zakwitły

Oby moje dwie bidulki zakwitły

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu begonia tegoroczna Ci zakwitła?
Znaczy się wiosna.
Ty masz chandrę z powodu złej pogody, a u nas było upalnie w dzień, aż się spociłam z wnuczkiem na spacerze i także mam chandrę, gdyż nie mogę grzebać w ziemi .
W ogrodzie ,,Na Rozstajach,, rosną rojniki w takich starych trzewikach, bardzo ciekawie to wygląda, widziałaś?
W Roku w ogrodzie pokazywali .
Znaczy się wiosna.

Ty masz chandrę z powodu złej pogody, a u nas było upalnie w dzień, aż się spociłam z wnuczkiem na spacerze i także mam chandrę, gdyż nie mogę grzebać w ziemi .

W ogrodzie ,,Na Rozstajach,, rosną rojniki w takich starych trzewikach, bardzo ciekawie to wygląda, widziałaś?
W Roku w ogrodzie pokazywali .

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Wczoraj regularna śnieżyca, dziś świeci słońce
Mam zamiar posadzić wszystkie róże, które wczoraj do mnie przyszły. Zaraz to zrobię, jak trochę śnieg stopnieje
Begonia sprinterka-szybki start
Moje tegoroczne dopiero pokazały kły, starsze mają pierwsze liście.

Begonia sprinterka-szybki start

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewa,mój ogród nie taki duży,bo ma niecałe 10 arów z domem.Inaczej jak ma się działke ileś lat i co roku dokupuje się roslinki,które nam wpadna w oko.Ja 3 lata temu startowałam od zera,żeby zagospodarować mój ugór,więc tych roslin tez troche potrzeba.Mogłabym mieszkać jak sąsiedzi moi z jednej strony prawie na klepisku,usiąść sobie na tarasie noga na noge ,ale nie potrafię.
Gosiu,na begonię namaiwam,nie jedną,nie dwie,a 20 i bedziesz zadowolona
Ewa,mam w zeszycie opisaną już każdą zamówioną trawę,ale mimo wszystko część bylin,która już rosnie między krzewami będę musiała przesadzić nieco.Problem tylko w tym,że dosadzałam jesienią bez oznaczników sądząc,że oczywiście wiosną będę doskonale pamietała gdzie co sadzę.Nie wzięłam pod uwagę galopującej sklerozy.
Moniko,na pewwno begonie ci zakwitna po połowie maja.Na 3 rok sadzenia ich i takie ilości ta pierwsza taka wyrywna.
Tereniu nie wiem o jakim ogrodzie na rozstajach mówisz?Słońca bardzo zazdroszcze,dla mnie mogą być już upały.
Ewa,u mnie na razie ranek pochmurny.Rano jak wypuszczałam psy było tylko 3 stopnie na plusie.
Idę na poranną kawusię i muszę iść na cmentarz zrobic w wazonach coś wiosenno świątecznego.
Gosiu,na begonię namaiwam,nie jedną,nie dwie,a 20 i bedziesz zadowolona

Ewa,mam w zeszycie opisaną już każdą zamówioną trawę,ale mimo wszystko część bylin,która już rosnie między krzewami będę musiała przesadzić nieco.Problem tylko w tym,że dosadzałam jesienią bez oznaczników sądząc,że oczywiście wiosną będę doskonale pamietała gdzie co sadzę.Nie wzięłam pod uwagę galopującej sklerozy.

Moniko,na pewwno begonie ci zakwitna po połowie maja.Na 3 rok sadzenia ich i takie ilości ta pierwsza taka wyrywna.
Tereniu nie wiem o jakim ogrodzie na rozstajach mówisz?Słońca bardzo zazdroszcze,dla mnie mogą być już upały.
Ewa,u mnie na razie ranek pochmurny.Rano jak wypuszczałam psy było tylko 3 stopnie na plusie.
Idę na poranną kawusię i muszę iść na cmentarz zrobic w wazonach coś wiosenno świątecznego.
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Małgosiu poczekasz po prostu jak wyjdą bylinki i je przesadzisz a trawy podpędż w większych donicach i problem z glowy.
Na mnie Gosine begonie też przeszły. Ja mam wiszące, bo stojacych nie mam gdzie postawić. Są troszkę kapryśne, jedna zachorowała i gnije, jedna jeszcze nie wyszła, ale 4 są superowe. A dwie w piwnicy nie miał je kto przynieść. Do piwnicy w bloku ja nie chodzę i nadal czekam na męża, aż znajdzie czas. Może w tym roku jeszcze zdążą wyrosnąć. Do powieszenia to te 4 wystarczą. One tak ładnie się rozrastają.
Pozdrawiam Krystyna
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Małgosiu, begonia Ci kwitnie
, moje zdechlaczki dopiero z ziemi wyłażą 

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Gosiu
miłą niespodziankę Ci begonia zrobiła 

- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Małgosi to i z suchego kija coś ładnego wyrośnie. Szczęściara 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rozszalały sie Twoje begonie . Jak na dworze zimno to chociaż w domu cieplutko i kwitnąco . U nas też sie ochłodziło ,ale deszcz nie pada i całe szczęście . Pozdrawiam świątecznie Małgosiu .