a to może będzie ogród
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: a to może będzie ogród
Madziu ja w kwestii suszonych grzybów się nie wypowiadam bo nie zbieram grzybów, nawet maślaków które mam na trawniku, a w tym roku podobno właśnie przez suszę był kiepski urodzaj na grzyby a może wyrastały już suszone co pozwoliło by zaoszczędzić na energii potrzebnej do suszenia
. Ja swoje roślinki przygotowałam do okrycia ale nie przykrywałam ,ponieważ ogródek mam za oknem więc mogę to zrobić w każdej chwili jest to łatwiejsze niż u Ciebie bo moi pomocnicy już powyrastali i nie przeszkadzają.

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Cześć Madziu
Widzę że od czasu do czasu zaglądasz na foru ale nic się nie odzywasz. Napisz co się u Ciebie teraz dzieje, jak ogród po zimie i jak przetrwała zimę Twoja sośnica i inne roślinki, widać już u ciebie wiosnę
Widzę że od czasu do czasu zaglądasz na foru ale nic się nie odzywasz. Napisz co się u Ciebie teraz dzieje, jak ogród po zimie i jak przetrwała zimę Twoja sośnica i inne roślinki, widać już u ciebie wiosnę

-
- 50p
- Od: 4 paź 2011, o 11:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

i z góry przepraszam za tak długie milczenie ( mialam jakieś małe kłopoty z logowaniem ).
IWONA1311
Iwonko trudno powiedzieć jeszcze co przezimowało, chyba wszystko??? Nie wiem jak będzie z himalajką bo to trudna sprawa.
Niby przezimowala, a trąciły ją ostatnie wiatry

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=47885" onclick="window.open(this.href);return false;
A to może będzie ogród - Magda
A to może będzie ogród - Magda
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
No nareszcie się ujawniłaś.
Moja himalajka też trącona, ale mam nadzieję że nie będzie tak jak rok temu.
Moja himalajka też trącona, ale mam nadzieję że nie będzie tak jak rok temu.
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10