sylvi dzięki za rozpoznanie roslinki az nawozami rużnie bywa,do tej pory nie stosowałam nic specialnego czasem nawóz zwykły i było wszystko w pożódku dopoki mój M.nie kupił nawóz do storczyką i mgełke jak zaczełam psikać to 2 storczyki sie reanimują omal nie zapsikałam wszystkie rapunzel dzięki za odwiedziny heliofitka dzięki i zapraszam u mnie dziś zima jeszcze paskudniejsza niż wtedy była monia 77 kasiuta 74 dzięki
powaliłaś mnie tym swoim storczykiem nigdy w życiu takiego wysokiego nie widziałam
pozostałe roślinki również śliczne ach ten wielaknocnik pomarańczowy i jasno-różowy
a ta Twoja podłoga... bo mi to się podobają drewniane podłogi - takie polakierowane parkiety a jak jeszcze na nich takie kwiatki... no RAJ
Ninunia 1981 ,agucha ,mniodkowa od kwiatów i odemnie za podłoge tylko to nie jest lakierowana tylko czymś napuszczana jak się dowiem u poprzednich włascicieli to napisze mi też się podoba a te slicznosci od dziś u mnie zamiaszkają
dziś dostałam paczuszke od Agata 06 rosliny idealnie zapakowane w bardzo dobrym stanie tak że plecam Agate i z gratisków jestem zadowolona a zresztą prosze zobaczyć