Witajcie przedświątecznie

Niestety znikam co chwila, bo jak wpadam w wir pracy to na nic nie mam czasu. Ale dziękuję, że mimo zaangażowania w swoich ogródkach i innych wątkach zaglądacie do mnie
Juleczko miejsce na nowe wsady zawsze się znajdą, a nowe odmiany host są super. Spodobała mi się biała, chyba na nią zapoluję
Małgosiu wisterię mam 5 lat i kwitła już kilka razy. W zeszłym roku tylko jednym kwiatostanem, ale miał 40 cm długości za to. Sama jestem ciekawa jak będzie w tym roku

Pogoda nie sprzyja niestety. U mnie wszystko się zatrzymało, a tak liczyłam na ciepły kwiecień.
Edyto witam Cię bardzo serdecznie

Miło mi, że zajrzałaś do mnie. U nas jest tak zimno i brzydko, że ja ich chyba nie zdążę wsadzić ich do ziemi. Trzeba niestety przekopać kawałek nowej rabaty i zdjąć darń i nie mam sumienia wysyłać M do tej roboty, tym bardziej, że jeszcze przedświąteczne zadania przed nami. Ale może... jakoś się zmobilizujemy, bo szkoda je trzymać w donicach. Postaram się zajrzeć do Ciebie w najbliższym czasie.
Madziu, bardzo ci dziękuję

Jak zajdzie taka potrzeba, to napisze na priv. U mnie niestety cała robota stanęła. Ale nie ma pośpiechu. Przyroda śpi....
Życzę równocześnie Wesołych i Radosnych Świąt Wielkiej Nocy!!!

źródło:
graffitigraffiti.com