W moim zielonym świecie

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
sylvi
1000p
1000p
Od: 26 sty 2012, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: w moim zielonym świecie

Post »

Maska zrobione :D NIestety, to typowy kocur i oczy ma zielone :wink:
Magda ten OIOM trochę trwa i metody leczenia też różne stosowaliśmy, bez skutku, no i wiesz : operacja udała się! Pacjent zmarł! ;:14 :twisted: No nie, to żart - ciągle mam nadzieję na odżycie ;:173
kasiuta mój tak łatwo psom się nie daje, nazwałam go "killer" nie bez powodu :;230
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37

Post »

Sylwia, a czy masz jakieś inne zdjęcia Twojego nicponia? Gdyż mam wrażenie, że ma sobowtóra u mnie na podwórku :lol:
Weterynarz mi powiedział, że wygląda jak kot czarownicy... chyba trochę prawdy w tym jest ;:183
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit jaki przystojniaczek czarniutki ;:196
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Sylwio czy u Ciebie też tak wieje !
Dobrego dnia
Awatar użytkownika
tasikk
200p
200p
Od: 8 lut 2012, o 08:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sylvi ale masz cudnego czarnuszka ;:oj ;:oj I jakie ma cudowne zielone oczyska. Pomiziaj go za uszkiem ode mnie ;:168
Pozdrawiam Kasia
Moje kwiatuszki
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24

Post »

Ale z niego wygodnicki sierściuch, jaki dostojny na swojej pufie, oczy ma piekne ;:oj
sylvi
1000p
1000p

Post »

Kochane, ależ miałam dzień! umyłam połowę z 14 okien jakie mam i dwie łazienki ( skąd ten brud na płytkach? w końcu tam tylko się myjemy :lol: ).
dzięki za zachwyty nad moim sierściuchem, nie spodziewałam się takiej popularności :lol: w końcu jak na kota kiepsko umaszczony bo czarny, ale karolina ma rację - to koty dla czarownic ;:224 :;230 witam bratnią duszę ;:196
Maska żałuję, że muszę przyznać ci rację, piździło strasznie, myślałam, że mnie z tych okien zwieje :shock:
A poza tym - to owszem pomiziałam go, ale obecnie wchodzi do domu tylko, żeby zjeść i wypad, bo uwielbia świeżą pościel a do tego sypie się strasznie (leni)! a ja nie mam już ochoty na kolejne pranie pościeli :evil: Marylko masz odpowiedź - wygodny bardzo!!!
A tak wracając do tematu kwiatów, bo trochę zoologicznie się zrobiło :;230 to muszę się pochwalić, bo dziś rozkwitł pierwszy kwiat gardenii, wierzcie lub nie ale co przechodziłam to klękałam i niuchałam jego zapach ( bo stoi na podłodze ) i dziwić się że nie dałam rady więcej okien umyć - po takiej gimnastyce ;:223 :;230
Awatar użytkownika
fiskomp
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 wrz 2010, o 21:22

Post »

Sylvi muszę się z Tobą niezgodzić, dziś przejrzałam cały wątek i Twoje roślinki nie są wcale takie zwyklaczki, to dorodne i piękne rośliny.
Obie hoje cudne, ja już zapomniałam, że młoda hojka może miec taki przyrost roczny (moje maja od 18 lat w zwyż i są tak pokręcone że nie widzę ile urosły), paprocie też wielgachne. Storczyk zwany przez ciebie dalmatyńczkiem to u nas popularna krówka (i moje chciejstwo zrealizawane w tym roku przez mojego M).
Mój Sfanek też przez zime bardzo się ogołocił (niestety został nawiedzony przez wciornastki) ale teraz wypuścił 2 (słownie dwa) kwiatostany (2 letni okaz malutki w porównaniu z Twoim). No i przyszedł czas na pochwałę kociaka jak to powiedziałby mój synuś jest czarny jak nocka. 8-)
Ale elaborat Ci wypisałam ;:oj Pozdrawiam.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka :)
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

Sylwia nadrobiłam dziś zaległości i widzę że kupiłaś sobie śliczne storczyki, a Twój sagowiec super taki duży i nie taki z niego brzydal.
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

no i co ja mam chwalić? koteczka? kącik w pokoju z okienkiem? czy półeczkę w kuchni??? ;:223 na każdym zdjęciu cuda ;:108 i Ty masz 14 okien??? :shock: ja ledwo do 4 zbieram się :;230 do 14 bym pewnie kogoś wykorzystała ;:224
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
sylvi
1000p
1000p

Post »

Witajcie mili po przerwie :wit
Staram się nadrabiać zaległości, ale okazuje się, że naprawdę mam ich sporo ;:oj U was tyle się działo przez te kilka dni, że miesiąc będę gonić za waszymi tematami :;230
mniodkowa miałam kiedyś panią do sprzątania, przez jakieś 4 lata, i chyba dlatego tym razem tak długo mi zeszło z oknami, bo u mnie to futryny muszą być bialutkie! a szyby zawsze można przetrzeć. Urobiłam się, ale nagrodą jest efekt, z którego jestem dumna ;:173

Dawno mnie tu nie było i wypadałoby dodać jakieś zdjęcia, ale dzisiejszy dzień też nie zapowiada się luźno i nie wiem czy zdążę, ale sprubuję.
Dzięki wszystkim odwiedzającym ;:196
Awatar użytkownika
Marudzia
200p
200p
Od: 11 sty 2012, o 22:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit
piękne masz kwiatki -czuję że będę tu czesto zaglądac :)
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37

Post »

Sylwio, mój Mruczuś wygląda dokładnie tak: http://img69.imageshack.us/img69/2903/mrucz.jpg
Czy widzisz podobieństwo? :wink:
Bo o ile dobrze widzę, Twój kocurek też ma troszkę białej sierści pod bródką...?
Awatar użytkownika
magda41
500p
500p
Od: 24 lip 2011, o 09:14

Post »

hoje ;:oj ;:oj ;:oj no nie ;:oj oczy z orbit mi wyłażą ;:154 ;:196 piękne :tan
Moje roślineczki :) :)

Zapraszam! Magda :)
Awatar użytkownika
magda41
500p
500p
Od: 24 lip 2011, o 09:14

Post »

magda41 pisze:hoje ;:oj ;:oj ;:oj no nie ;:oj oczy z orbit mi wyłażą ;:154 ;:196 piękne :tan
Sylvio powiedz mi tak jak chłop krowie na rowie ,gdzie trawa jak podlewasz hoje czy mało i co dłuższy czas
bo ja już się trzęsę o nie i wraz przelewam ;:223 ;:223
Moje roślineczki :) :)

Zapraszam! Magda :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”