Ogrody dwa

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogrody dwa

Post »

Iwa czy dalie będziesz siała do gruntu...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

widzisz ,ze Iwona jest gościnna , spoko ;:4
Awatar użytkownika
aovin
500p
500p
Od: 2 cze 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Prywatne podwórko :;230 dobrze że fotel jest stabilny
Misiu, dalie posiane do doniczki, jak podrosną to dam do gruntu, mam nadzieję, że już na wsi, a jak nie to może najpierw do donic. Mam takie duże w ogródku.
lubie__czat
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 29 mar 2012, o 15:27

Post »

aha to czyli wszystko ok...
Awatar użytkownika
aovin
500p
500p

Post »

Oczywiście że ok, im nas więcej tym większa pewność, że ktoś odpowie na nurtujące nas pytania, i o to chodzi. Poza tym w kupie zawsze przyjemniej ;:4
Awatar użytkownika
aovin
500p
500p

Post »

Grad ;:202
lubie__czat
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

u mnie zima była wczoraj aura pokazała na co ją jeszcze stać ...... ale mam nadzieję , że to jej ostatnia pokazówka
lubie__czat
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

Iwonko ......korzystając z możliwości jakie stwarza mi Twoje ''prywatne podwórko'' chciałabym się zapytać , czy korzystałaś kiedyś ze sklepu internetowego który zajmuje się wysyłaniem roślin ogrodowych ,,,,,, chodzi mi konkretnie o skalniaki...podziel się proszę ze mną swoimi doświadczeniami na ten temat,,, z góry dziękuję.
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p
Od: 5 lut 2012, o 12:38

Post »

Iwonko, ja też "Gdańsk uwielbiam" - tylko raczej jako gość, troszkę siebie nie widzę w roli mieszkańca. Zatęskniłam za wsią spokojną wsią wesołą przez osiem lat radosnej tułaczki. Nadal mam cichą nadzieję, że jednak uda się to rozpracować tak, bym mogła zostać na "moim" Kociewiu. Że się taka lokalna patriotka ze mnie zrobi, w to bym jeszcze kilka lat temu nie uwierzyła :lol:
A stolica - z punktu widzenia rodowitej warszawianki - na pewno się zmienia w zawrotnym tempie na niekorzyść. Ale dla mnie to był "najpowolniejszy" rok życia chyba, w jak najbardziej pozytywnym sensie. Pewnie przez to, że trafiłam w grono takich właśnie rozkosznie wolnych i powolnych herbaciarzy;) Wyłączonych zupełnie z szybkiego ruchu... Wcześniej i później mieszkałam w Krakowie i kiedy mnie cała ekipa z W odwiedzała, to się zachwycali tym "krakowskim" rozleniwieniem. A dla mnie było dokładnie odwrotnie, to Kraków mi się wydawał wiecznie zatłoczony, rozwrzeszczany... No nie wiem.
I tak na dobrą sprawę - to chciałabym mieszkać wszędzie jednocześnie:) W Starym Lesie, Trójmieście, Krakowie, Warszawie i na dokładkę - w Katowicach i Wrocławiu :;230 Jedyne czego bym potrzebowała to PKP w roli sponsora generalnego moich przejażdżek.

Czy pogoda u Was już się uspokoiła? Widzę po wpisach na forum, że wczoraj wszędzie zima szalała, nie tylko na północy. Dzisiaj niby ładnie, ale ja się wciąż telepię z zimna. A tak już chciałabym wsadzić paluchy w miłe błotko...
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
Awatar użytkownika
aovin
500p
500p

Post »

lubie__czat jak szukam czegoś wyjątkowego to na Allegro albo po prostu googluję, kiedyś kupowałam tu http://rosliny.abc24.pl/ , ale dawno więc nie wiem jak teraz jest, aż sobie przejrzę ofertę skoro już sobie przypomniałam. Zazwyczaj kupuję w realu, jak mam kasę. W tym roku stawiam na nasiona. Jak czegoś szukasz to w największej kopalni właśnie jesteś :D. Jak masz na imię jeśli to nie sekret ?
lubie__czat
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

mam na imię Marta,,,a co do tej kopalni o której wspomniałaś ...... to masz racje, wydobywam z niej same diamenty ,tylko na temat kupowania internetowego chciałam wiedzieć więcej sprawdzonych informacji.....
Awatar użytkownika
aovin
500p
500p

Post »

anabanana pisze: Pewnie przez to, że trafiłam w grono takich właśnie rozkosznie wolnych i powolnych herbaciarzy;) Wyłączonych zupełnie z szybkiego ruchu...
Coraz mniej takich. Dziś mnie olśniło nie wiem czy dotyczy to wszystkich wielkich miast, ale Warszawy na pewno. Jest to miasto rotacyjne, to znaczy tym się staje. Coraz mniej w nim rdzennych mieszkańców, ba, nawet tu urodzeni się już wykruszają. Ci którzy przyjechali i osiedlili się tu, kupili mieszkania, wzięli kredyty i muszą je spłacać, a to w dzisiejszych czasach wymaga zdolności wręcz magicznych. Jak nie spłacają kredytów to wynajmują mieszkania, ta sama bajka. Nie mają czasu na utożsamianie się z miastem, na pochylenie głowy nad jego historią. Bieg, stres, gniew i to się czuje w powietrzu.
Chyba już jestem stara, bo potrzebuję miejsca żeby zapuścić korzenie. Trochę ponarzekałam, ale wiosnę w Warszawie po prostu kocham :D
Koło południa padał grad, potem deszcz ze śniegiem, potem świeciło, słońce, czyli wszystkiego po trochu, też już bym pogrzebała w ziemi :roll:
Awatar użytkownika
aovin
500p
500p

Post »

Marto :D , miło mi, na Allegro zawsze czytaj komentarze, a tak staraj się kupować w polecanych sklepach, oszustów w necie nie brakuje niestety. Sklepy zawsze działają tak samo, rejestracja, logowanie i jedziesz :tan

-- 1 kwi 2012, o 21:52 --

Oglądam po raz setny Pod słońcem Toskanii.......miodzio, gaj oliwkowy, bajka.
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p
Od: 5 lut 2012, o 12:38

Post »

... i jeszcze to łoże z Maryjką...
mogłabym takie wstawić do ogrodu i już do końca życia się nie ruszać
żyłabym rosą spijaną z twarzy o poranku :;230

-- 1 kwi 2012, o 21:07 --

Jeden warszawski obrazek, którego wciąż brakuje mi do kolekcji, to te cudne ogrody na dachu BUW-u. Zawsze tam zajdę za wcześnie albo za późno... :( Ale nie poddaję się!
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
lubie__czat
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

dziękuje ,,,, skorzystałam już z adresu który podałaś ,,, i jest kilka roślin które mnie zainteresowały ,,, teraz wskakuje na alegro..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”