Witam w niedzielny poranek... lekko prószy, ale jest ok - nie damy się zimie!
Ewa, no i bardzo dobrze? mrozu również u mnie nie ma, prószy coś białego co prawda, ale jest na plusie, więc nie ma szansy się utrzymać? Swoją drogą, strasznie wyrozumiały zrobił się ten Twój M. ? zupełnie jak mój
Maju, przedogródek pokazywałam, ale bez ujęcia z całym frontem domu? Wstawię zaraz jakąś fotkę, a całość pokażę jak się cieplej zrobi?
Ewa-tuli, ja myślę, że Julka tak przeorganizuje swój ogród, że zmieści się i kalina i ozdobna wiśnia? Niby twierdzi, że już skończyła, a tymczasem w mózgu cały czas połączenia nerwowe iskrzą od pomysłów aż miło
Gosiu, no właśnie ? Ewy M. zrobił się mocno tolerancyjny dla jej niekończących się zachcianek? Drzewa lubię bardzo, to one tworzą szkielet ogrodu?
Franci, zobaczymy jeszcze co tam u Kordusa kupimy? plus jest taki, że to rzut beretem od nas i ewentualny transport czegoś większego nie jest kłopotem.
Emocje sportowe były super, świetnie że Agnieszka wygrała w takim stylu!
Kasik, jaką wisienkę posadziłaś?
Julka, jestem przekonana, że wymyślisz to tak, by zmieściła się zarówno wiśnia bez szkody dla kaliny
Ewa-emienta, przegródek pokazywałam, ale pewnie rzadziej z większej perspektywy? Postaram się znaleźć jakieś zdjęcia poglądowe?
Dorotko, namawiam do posiadania ozdobnych liściaków? Przez cały sezon pięknie zdobią ogród? Ciekawam Twoich decyzji
Przedogródek:

rabata z jałowcem została przeorganizowana - jest tam teraz różanka...

aktualne zdjęcie będzie już niedługo - róże wypuszczają mnóstwo pędów
Tak to mniej więcej wygląda