Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6

Post »

Mnie ciągnie do wiśni ozdobnych, ale chyba nie w tym roku :(
M chyba coś widzi w tym szale zakupowym, bo zgodził się na kolejne róże :D Chyba powinnam jutro ugotować przyzwoity obiad.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

piękne Aga , pogłowie się...ja to mam dylemat , bo terenu u mnie nie za wiele :roll: klony musowo i buk trikolor chciałam...zobaczę czy mi miejsca styknie , bo mam 2 śliwy Pisardi zamówione...
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22

Post »

Wiesz co Aguś, głupio mi się przyznać, ale ja nie kojarzę w ogóle Twojego przedogródka... ;:223 pokazujesz gdzieś?
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tak oczywista ze chodze kolo Amanogawa, chociaz Kanzan mnie sie tez widzi ale to nie do mojego ogrodka. Ale kaliny szkoda mi sie pozbywac, bo Roseum specjalnie na rabate do Anabellek kupilam i tam pasuje. Do tego na ta rabate potrzebuje cos z bardziej rozlozysta korona, zeby mi troche rabaty zacienilo.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aga, Twoja jabłonka wymiata ;:180 Mi też się spodobały w tym roku owocowe, wisienka już posadzona ;:333
ewamaj66 pisze:Mnie ciągnie do wiśni ozdobnych, ale chyba nie w tym roku :(
M chyba coś widzi w tym szale zakupowym, bo zgodził się na kolejne róże :D Chyba powinnam jutro ugotować przyzwoity obiad.
Ewa, ale masz siłę perswazji ;:215 Obiad na bank..ja myślę, że nawet na deser zasłużył :uszy
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Już po meczu, ufff jakie były emocje i jaki wynik ;:138 . Wiedziałam, że kibicujecie, no po prostu wiedziałam 8-) ;:173
Mam nadzieję, że niedomaganie organizmu Twojej córki to tylko wynik zmęczenia nauką, wieku i wiosennego przesilenia :( .

Piękne okazy kupiliście ;:224 , jak widzę lista nie zamknięta, ale macie jeszcze dużo miejsca :D .
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

ewamaj66 pisze:Mnie ciągnie do wiśni ozdobnych, ale chyba nie w tym roku :(
Co Ty robisz, że Twój m. taki spolegliwy?
Ja jakoś nie mam takiego wpływu :roll:

Aga, widzę, że szalejesz z zakupami. Uwielbiam drzewa, ale jakoś nie pomyślałam na początku o nich robiąc pierwsze nasadzenia. Teraz jakoś tam mi trudno je wkomponować
Awatar użytkownika
Ewa_tuli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 22:03

Post »

Jule pisze: tak mysle, ze jakbym tak kaline na pniu przesadzila, to mogla bym wisienke ciach ... tylko ze nie mam gdzie kaliny przesadzic :;230
Jule możesz do mnie ją przesadzić. Nie pogniewam się
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bo M to porządny człowiek jest :D Tylko szlaban założył na wszystkie inne kwiatki :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Dziewczyny opanujcie się z tym gadaniem bo to normalnie szok, w parę godzin dwie strony nagadać. Kiedy ja to wszystko u wszystkich przeczytam. ;:oj
Agunia jabłonkę masz cudną, a przedogródek też możesz pokazać, taki widok od bramy na domek albo odwrotnie. Bo jak przez przypadek kiedyś tam zajadę to trafię po widoku na domek. ;:172
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Maju, Ty masz tę przewagę tu u mnie, że nadrabiasz samym czytaniem, a ja jeszcze powinnam uprzejmie na to gadanie odpowiedzieć :lol: Zresztą, każda z nas ma to samo we własnych wątkach :)
Ja się na dzisiaj wycofam rakiem i odpowiem rano, kiedy umysł jaśniejszy będzie - nie pogniewacie się? Dyskusje jak zwykle przeciekawe... Ja uwielbiam drzewa i kiedy już wykorzystam każde miejsce na rabatach, to coraz więcej ich się pojawi w trawniku, tu i tam :)
Dobrej nocy wszystkim pięknym paniom życzę!
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie powiem, życzenie się spełniło, bo rano przywitał mnie tylko śnieg, nie mróz :D Nie jest źle, mogłoby tak zostać.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witam w niedzielny poranek... lekko prószy, ale jest ok - nie damy się zimie!

Ewa, no i bardzo dobrze? mrozu również u mnie nie ma, prószy coś białego co prawda, ale jest na plusie, więc nie ma szansy się utrzymać? Swoją drogą, strasznie wyrozumiały zrobił się ten Twój M. ? zupełnie jak mój :)
Maju, przedogródek pokazywałam, ale bez ujęcia z całym frontem domu? Wstawię zaraz jakąś fotkę, a całość pokażę jak się cieplej zrobi?
Ewa-tuli, ja myślę, że Julka tak przeorganizuje swój ogród, że zmieści się i kalina i ozdobna wiśnia? Niby twierdzi, że już skończyła, a tymczasem w mózgu cały czas połączenia nerwowe iskrzą od pomysłów aż miło :)
Gosiu, no właśnie ? Ewy M. zrobił się mocno tolerancyjny dla jej niekończących się zachcianek? Drzewa lubię bardzo, to one tworzą szkielet ogrodu?
Franci, zobaczymy jeszcze co tam u Kordusa kupimy? plus jest taki, że to rzut beretem od nas i ewentualny transport czegoś większego nie jest kłopotem.
Emocje sportowe były super, świetnie że Agnieszka wygrała w takim stylu!
Kasik, jaką wisienkę posadziłaś?
Julka, jestem przekonana, że wymyślisz to tak, by zmieściła się zarówno wiśnia bez szkody dla kaliny :)
Ewa-emienta, przegródek pokazywałam, ale pewnie rzadziej z większej perspektywy? Postaram się znaleźć jakieś zdjęcia poglądowe?
Dorotko, namawiam do posiadania ozdobnych liściaków? Przez cały sezon pięknie zdobią ogród? Ciekawam Twoich decyzji :)

Przedogródek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
rabata z jałowcem została przeorganizowana - jest tam teraz różanka...

Obrazek
aktualne zdjęcie będzie już niedługo - róże wypuszczają mnóstwo pędów

Tak to mniej więcej wygląda :)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bardzo porządnie wygląda :D Liczę na szaleńcze kwitnienie Twojej różanki.
M chyba docenia moje poświęcenie-w piątek kończyłam kopanie rabaty w deszczu, bo mi zależało. Normalnie w taką pogodę to ja siedzę w domu i marudzę :;230 Dwa w jednym, spokój i porządek :;230
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Agus dobry :wit U mnie 8 stopni i slonce naparza ;:3 ale wieje jak wialo.
Slicznie masz tam u siebie, az nie realnie przez ten obrzydliwy porzadek, jak to dziewuszki mowia :wink:
ps A miejsce na wisienke mam, przeciez Wrednego będę przed dom przenosic, to i miejsce sie zrobi :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”