Wysoki rollborder
Wysoki rollborder
Witam serdecznie. Chciałem się Was poradzić czy wiecie może gdzie kupić/szukać wysokiego rollbordera około 50 cm do zasłonięcia cembrowiny od studni? Na allegro oraz w Castoramie, Obi itp. są tylko maksymalnie 40 cm wysokie. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Re: Wysoki rollborder
A czy w grę wchodzi postawienie jednego na drugim ?? można równo ustawić lub przesunąć jeden względem drugiego.
Pomyśl nad takim rozwiązaniem będzie 2 x 25 cm
Pomyśl nad takim rozwiązaniem będzie 2 x 25 cm
Teoretycznie wchodzi, tylko te podwójne rollbordery mają utrzymać jeszcze ciężar drewnianej płyty w kształcie koła ukrywającej właz do studni. Myślę że to nie głupie rozwiązanie, ale na pewno prostsze byłoby dostanie wyższych rollborderów. Nie orientujecie się gdzie takowe mógłbym dostać?
- PiotrekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pigula pisze:Teoretycznie wchodzi, tylko te podwójne rollbordery mają utrzymać jeszcze ciężar drewnianej płyty w kształcie koła ukrywającej właz do studni. Myślę że to nie głupie rozwiązanie, ale na pewno prostsze byłoby dostanie wyższych rollborderów. Nie orientujecie się gdzie takowe mógłbym dostać?
Szukaj po tartakach , zajmują się produkcją takich rzeczy i zrobią Ci na wymiar . Ładniej chyba by wyglądał murek suchy z piaskowca , może nawet taniej Cię to wyniesie. Tylko pozostaje zabawa z układaniem

Można ostatecznie kupić palisadęPigula pisze:Teoretycznie wchodzi, tylko te podwójne rollbordery mają utrzymać jeszcze ciężar drewnianej płyty w kształcie koła ukrywającej właz do studni. Myślę że to nie głupie rozwiązanie, ale na pewno prostsze byłoby dostanie wyższych rollborderów. Nie orientujecie się gdzie takowe mógłbym dostać?