Witaj Haniu tylko jesienne nasadzenia mają sie dobrze i wypuściły oczka a stare dalej śpią ,ale żyją tylko co to za życie

Azalie fajnie przezimowały i jak dzisiaj oglądałam Annę, to zauważyłam jakby jej już zaczynały pękać niektóre pąki

. Teraz mamy biało, a śnieg dalej sypie

Nie wiem czy nic się nie stanie piwoniom ,które dzisiaj wsadzałam. Miały już wielkie odrosty
Witaj Mariolu ja się nigdzie nie zgubiłam
IZULKO no cóż twoja decyzja ,jak nie masz miejsca a chętni na patyczki się znajdą

Wolę jednak takie młode siewki przesadzać wiosną zanim ruszy wegetacja Dorosłe okazy też przesadzam jesienia ,ale młodzież wiosną ,albo w lecie ,żeby jeszcze przed zimą się porządnie zakorzeniły
ALU najważniejsze ,żeby rosła a sama zadecydujesz kiedy to zrobisz
Oj miałam ja dzisiaj pracowity dzień . Wszystko co wczoraj przywiozłam od Basi jest już posadzone . Róże moczyły sie całą noc a dzisiaj zostały posadzone Dr, Jamain ,Nuits de Young-mchówka ,Silesia rabatowa czerwona oczywiście

MMe Boll ,La France ,Champagne ,takze piwonie 10 szt,Anemony,skrzydlinkę ,tojady , wiązówki ,gerania Campanule, irys i Hemerocalisy,Tochyba wszystko fakt ,ze było tego multum

No i tak z przerwami z powodu deszczu spędziłam cały dzień pracowicie . Rabatki zapełnione teraz tylko czekać na kwitnienie