Andrzej u mnie krokusy prawie wymarzły tylko gdzie nie
gdzie rozkwitły pojedyncze Agnieszko witam zapraszam częściej
Elu ta wiosna jest okropna rośliny cierpią jak przyjdą mrozy wszystko padnie
Romciu tylko kilka się zagrzało a reszta też chyba dopiero w maju zakwitnie
Już mnie zaintrygowała ta kamienna ścieżka ,a jeszcze bardziej ten gość na końcu Już dużo wyszło z ziemi i sasanki jakie duże Ja też robiłam kamienna ścieżkę ale nie podłożyłam folii
Stasiu
Obwódka rabatki wyłożona cegłami bardzo mi się podoba, sam mam taka , tylko cegły ułożone w drugą stronę . Tulipany piękne . Sasanka jaka ładna , Hiacynty wyglądają dobrze , moje wszystkie wymarzły , ani jeden nie wyszedł
A co to za roślina ten karmnik ościsty Romciu ja mam dość małe
kamienie i jak by trawa przerosła to by ich nie było widać a mam ich sporo
to nasypię dość grubo
No proszę jakie masz już kwitnienia a u mnie zupełna cisza w ogrodzie tylko widzę że tulipany rosną ale jeszcze nie kwitna bo wczesne wymarzły.Ale kawał roboty zrobiłaś
Stasiu..piękna wiosna u ciebie. Tulipanki, hiacynty, sasanki....i ta wspaniale pomyślana ścieżka. . Kiedy ja doczekam się takiej wiosny. . Karmnik ościsty..to inaczej mech ogrodowy. Ładne poduchy z niego wyrastają. . O swojego obawiam się czy nie przemarzł..cały brązowy.
Stasiu U Ciebie wiosna w pełni można rzec przepięknie Nowe rabaty się szykują, już to widzę jak będzie kwieciście u mnie też ganek i taras zastawiony roślinkami i ciągle jeszcze coś dostawiam, czasem nie nadążam , a w przyszłym tygodniu przyjdzie paczuszka z roślinkami
Stasiu rany i u Ciebie zmiany gdzie wejdę, nowe nasadzenia nowe plany ,rysunki i ja nabrałam ochoty
do zmian muszę pomyśleć...naprawdę forum szkoli....