Właśnie wróciłam z Kielc ;:49

Mam fotki. Wkleję je jutro do mojego ogrodowego wątku

Dzięki Kari, takie obserwacje są rzeczywiście nadzwyczajnekari pisze:Niesamowity widok, zazdroszczę Ci tego spektaklu![]()
Wiolu już nie mogę się doczekać fotek. Ciekawe co żeś zakupiła?Właśnie wróciłam z Kielc Jestem padnięta ale i prze szczęśliwa. Oczopląsu można było dostać od tego wszystkiego.
Mam fotki. Wkleję je jutro do mojego ogrodowego wątku Very Happy
Dzięki Dorciu. Liście strasznie kłują też sprawdziłam na własnej skórzeEffo, ostatnie zakupy śliczne, szczególnie cacas (też mam takiego, ma bardzo kłujące liście).
Ewuś, ja buszowałam wśród ogrodowych, no i na kupowałam tego trochę. Doniczkowe też były ale je sobie odpuściłam. Ale tak szczerze to nie było jakichś fajnych tych doniczkowych. Standardowe zestawy - beniaminki, szeflery, bluszcze, sansewierie .... Cenowo, tak normalnie. Nie wygórowane ceny ale też i nie jakieś atrakcyjne. Zaraz wstawię fotki, więc zapraszamWiolu już nie mogę się doczekać fotek. Ciekawe co żeś zakupiła?
Ilonka wstrzymajmy sięanoli pisze:A wiesz Effo gapa ze mnie, bo chciałam Ci jeszcze peperomki dorzucićMam jej już ciut za wiele
I po fakcie sobie przypomniałam. Ale jeśli zechcesz w maju bym dosłała?
![]()
Wiolu to peperomia, ale zabij mnie a nie powiem jaka to odmianasłodkie maleństwa Ewo. Ten ostatni w żółtej doniczce bardzo ładny - co to takiego